Carnea se spala, se usca si se prajeste pe ambele parti in ulei incins. Se adauga apa, sarea si se fierbe. Se curata ceapa, patrunjelul si telina, toa
Carnea se spala, se usca si se prajeste pe ambele parti in ulei incins. Se adauga apa, sarea si se fierbe. Se curata ceapa, patrunjelul si telina, toate se adauga la supa. Carnea se fierbe o jumatate de ora, iar spuma produsa la suprafata se indeparteaza constant. Oala se acopera lasand loc pentru evaporarea aburilor. Morcovii se curata si se taie rondele. Gulia se taie cuburi. Carnea, ceapa si patrunjelul se scoate din oala, si supa se strecoara. Legumele pregatite si mazarea verde impreuna cu conopida desfacuta pe bucati si fasolea verde taiata se adauga la supa strecurata, si se fierbe 15 minute. Carnea fiarta se taie bucati si se adauga inapoi la supa. Asmatuile se spala si se taie marunt.
Supa gata preparata se condimenteaza cu sare, piper si sos de soie, si se serveste presarat cu asmatui.
Alte retete ciorba recomandate
Ciorba radauteana
Supa de rosii
Ciorba urzici
Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.
Oua vopsite in foi de ceapaCozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrob de pui pentru masa de Paste, se face rapid si cu ingrediente 100% naturale si 100% sanatoase, alaturi de condimentele Kamis
Drob usor de puiPasca fara aluat este o alternativa delicioasa la reteta clasica de pasca, cu aluat ca cel de cozonac. Urmareste reteta video...
Pasca fara aluat (reteta video)Briose cu afine. Cum sa faci briose cu afine? Briosele cu afine sunt un desert delicios și ușor de pregătit. Iată o...
Briose cu afinePentru cozonac cu cacao si nuca se aduc intr-un loc incalzit de cu seara toate ingredientele, si a doua zi se purcede la lucru.
Cozonac moldovenesc cu nuca (varianta Didina)Eu nu mananc inghetata in timpul iernii, dar aceasta combinatie de tarta cu mere servita fierbinte cu doua cupe de inghetata...
Tarta cu mere si scortisoaraa) Blat: 1. Se spumeaza untul, zaharul si ouale dupa care se adauga praful de cacao, faina si praful de copt. 2. Se aseaza...
Prajitura cu nuca de cocos si ciocolataAceasta rulada este grozava, atat calda cat si rece! Am servit din ea fie cu un pahar de iaurt, fie faceam repede o salata...
Aperitiv rulada cu sunca si branzeturiOrganele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietaj
Comentarii