Aceasta supa de curcan cu legume este foarte hranitoare, cu un continut scazut de grasimi. Supa poate fi condimentata si cu ardei iute, daca doresti un gust deosebit.
Se pune apa la fiert impreuna cu morcovii, carnea de curcan si ceapa taiata in doua. Se lasa sa fiarba la foc mic pana ce carnea e frageda, se colecteaza spuma daca e necesar. Se scoate ceapa, se adauga taieteii, mazarea si radacinile de la ceapa verde tocate marunt, sare si piper dupa gust.
Optional se poate adauga ardei iute, pentru o aroma mai deosebita.
Se opreste focul dupa ce taieteii au fiert si se lasa oala acoperita 2 minute dupa care se poate servi.
Supa de curcan cu legume se serveste calda, cu cozile de la ceapa verde tocate presarate deasupra.
Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni• spalati si curatati bine fasolea verde • taiati baconul cubulete • cu ajutorul aparatului de
Fasole păstăi cu sos de soia si baconDeserturi racoritoare de vara
Inghetata cu zmeura, capsuni si creme anglaiseReteta aceasta face parte din categoria retetelor rapide! Se face atat de usor, este satioasa, iar ardeii kapia copti ii dau...
Salata de cartofi cu ardei kapia coptiDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti
Comentarii