Aceasta supa de curcan cu legume este foarte hranitoare, cu un continut scazut de grasimi. Supa poate fi condimentata si cu ardei iute, daca doresti un gust deosebit.
Se pune apa la fiert impreuna cu morcovii, carnea de curcan si ceapa taiata in doua. Se lasa sa fiarba la foc mic pana ce carnea e frageda, se colecteaza spuma daca e necesar. Se scoate ceapa, se adauga taieteii, mazarea si radacinile de la ceapa verde tocate marunt, sare si piper dupa gust.
Optional se poate adauga ardei iute, pentru o aroma mai deosebita.
Se opreste focul dupa ce taieteii au fiert si se lasa oala acoperita 2 minute dupa care se poate servi.
Supa de curcan cu legume se serveste calda, cu cozile de la ceapa verde tocate presarate deasupra.
Cum pot sa va descriu eu aceasta prajitura? Nu as vrea sa spun prea multe, nu ca nu merita, dar e prea grozava ca sa ma...
Prajitura cu nuca si crema de ciocolata albaCiorba de perisoare delicioasa este o reteta de ciorba clasica, cu multe legume si orez. Este o reteta de ciorba cu perisoare...
Ciorba de perisoare delicioasaDesi am fost un pic sceptica, am ajuns la concluzia ca pe langa faptul ca este sanatoasa, e si foarte gustoasa!
Supa crema de sfecla rosieEste o reteta mostenita de la bunica mea, prajitura preferata din copilaria mea.
Foi napolitana cu blat de nugaUn aperitiv delicios, pentru o zi frumoasa de toamna!
Rulada cu spanac, branza, ciuperci si ardei kapia rosuDescopera o reteta delicioasa de chec cu unt, vanilie si stafide, perfecta pentru orice ocazie. Simplu de preparat, aromat si...
Reteta delicioasa de chec cu unt, vanilie si stafide. Simplu, gustos si aromat
Comentarii