Fierbem supa de fasole in mod obisnuit, adaugam putin otet. Taiem partea de sus a painii, scoatem miezul si o punem intr-o tava unsa cu margarina. Co
Fierbem supa de fasole in mod obisnuit, adaugam putin otet.
Taiem partea de sus a painii, scoatem miezul si o punem intr-o tava unsa cu margarina. Coacem la cuptorul pre-incalzit la 180 de grade 5-10 minute, astfel painea nu se va inmuia.
Punem painea pe o farfurie, turnam in ea supa, adaugam putina smantana deasupra si ii punem capacul.
Servim imediat.
Pofta buna!
Alte retete culinare
gasiti aici:
Ciulama de pui cu mamaliga
Mancare de pui cu legume si oua fierte
Salata din piept de pui cu ciuperci si castraveti murati
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielBucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la VascauEste o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.
Mosocoarna cu pruneO prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.
Prajitura ToscaIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii