Fierbem supa de fasole in mod obisnuit, adaugam putin otet. Taiem partea de sus a painii, scoatem miezul si o punem intr-o tava unsa cu margarina. Co
Fierbem supa de fasole in mod obisnuit, adaugam putin otet.
Taiem partea de sus a painii, scoatem miezul si o punem intr-o tava unsa cu margarina. Coacem la cuptorul pre-incalzit la 180 de grade 5-10 minute, astfel painea nu se va inmuia.
Punem painea pe o farfurie, turnam in ea supa, adaugam putina smantana deasupra si ii punem capacul.
Servim imediat.
Pofta buna!
Alte retete culinare
gasiti aici:
Ciulama de pui cu mamaliga
Mancare de pui cu legume si oua fierte
Salata din piept de pui cu ciuperci si castraveti murati
O prajitura aromata perfecta si racoritoare! Enjoy!
Prajitura cu cocos si visinePentru ca pietele s-au umplut de dovlecei, ardei si vinete frumoase frumoase… o sa va arat azi reteta perfecta pentru o...
Legume umplute cu puiSalata caprese imbina intr-un mod miraculos gustul rosiilor cu cel al branzei mozarella; totul desavarsit cu ulei de masline...
Salata caprese cu rosii cherryO rețetă așa de reciclare cu ce mai avem prin frigider. Astfel de rețete fac mereu parte din colecția retete de suflet...
Dovlecei umpluti cu de toatePrepara o zmeurata de casa, dulce si parfumata, ideala pentru ocazii speciale si nu numai. Reteta clasica, usor de urmat, cu...
Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura
Comentarii