Supa de fasole uscata

Se spala fasolea si se sorteaza. Se pun intr-un vas sub presiune (cucta, daca aveti) si se adauga 1,5 litri de apa. Se firbe cca 1 ora la foc mic. Dup

Timp pregatire
150 minute
Complexitate
ridicata

Ingrediente

  • 300 gr fasole uscata de diverse culori
  • jumatate de kg de ceafa afumata
  • 1 litru de lapte
  • 1 smantana
  • un varf de cutit de sare

Mod de preparare

Se spala fasolea si se sorteaza. Se pun intr-un vas sub presiune (cucta, daca aveti) si se adauga 1,5 litri de apa. Se firbe cca 1 ora la foc mic. Dupa o ora se adauga ceafa si se fierb impreuna. Cand totul este fiert, se pun intr-un vas mai mic si se adauga smantana si laptele. Dupa ce se fierb se iau de pe foc.
Alte reteta ciorba recomandate

Supa de rosii

Ciorba radauteana

Ciorba linte

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cozonac floare, reteta video

Cozonac floare, reteta video

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.

Cozonac floare, reteta video
Curcan umplut de Craciun

Curcan umplut de Craciun

Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...

Curcan umplut de Craciun
Carnati proaspeti de porc

Carnati proaspeti de porc

Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...

Carnati proaspeti de porc