Se spala fasolea si se sorteaza. Se pun intr-un vas sub presiune (cucta, daca aveti) si se adauga 1,5 litri de apa. Se firbe cca 1 ora la foc mic. Dup
Se spala fasolea si se sorteaza. Se pun intr-un vas sub presiune (cucta, daca aveti) si se adauga 1,5 litri de apa. Se firbe cca 1 ora la foc mic. Dupa o ora se adauga ceafa si se fierb impreuna. Cand totul este fiert, se pun intr-un vas mai mic si se adauga smantana si laptele. Dupa ce se fierb se iau de pe foc.
Alte reteta ciorba recomandate
Supa de rosii
Ciorba radauteana
Ciorba linte
Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni• spalati si curatati bine fasolea verde • taiati baconul cubulete • cu ajutorul aparatului de
Fasole păstăi cu sos de soia si baconDeserturi racoritoare de vara
Inghetata cu zmeura, capsuni si creme anglaiseSa redescoperi anumite mancaruri simple din copilarie este o adevarata bucurie gastronomica. Hribi sau pitoance cum mai sunt...
Tocanita de hribi cu smantana si mamaligaSunt minunați ardeii iuți conservați în oțet, combinați cu ceapă! Sunt buni de servit cu ciorbe și nu sunt...
Salata de ardei iuti cu ceapa in otetDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti
Comentarii