Gaina se curata foarte bine, ii taiem capul, gatul, picioarele, apoi o punem intrega intr-o oala corespunzator de mare. Adaugam apa din belsug, ceapa,
Gaina se curata foarte bine, ii taiem capul, gatul, picioarele, apoi o punem intrega intr-o oala corespunzator de mare.
Adaugam apa din belsug, ceapa, usturoiul si le fiebem incet. Daca s-a inmuiat pe jumatate adaugam zarzavatul tocat, conopida desfacuta in buchetele, ciupercile curatate si taiate in jumatati si mazarea. Apoi punem sare, pioer, putina nucsoara, si fierbem incet pe foc mic pana se inmoaie.
Din zeama scoatem 5-6 lg si fierbem in ea fideaua. Gaina fiarta se taie in bucati si se serveste pe un platou preincalzit, odata cu supa.
Alte retete
Supa de mazare cu piept de pui
Supa mazare galbena
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii