Taiem gaina in bucati mai mici si impreuna cu legumele feliate le calim in untul fierbinte. Turnam putina apa deasupra si adaugam ceapa intreaga, pre
Taiem gaina in bucati mai mici si impreuna cu legumele feliate le calim in untul fierbinte.
Turnam putina apa deasupra si adaugam ceapa intreaga, presaram cu sare si le calim pana devin moi (daca intre timp apa se evapora, completam cu apa calda).
Cand carnea devine moale, o prajim in propria grasime, o presaram cu faina, si o diluam cu zeama de varza si 700 ml de apa si fierbem.
Amestecam galbenusul cu smantana si amestecand continuu le adaugam la supa, luam de pe foc.
Putem lasa gaina in supa sau o putem scoate, servim cu hrean razuit.
Pofta buna!
Alte retete
recomandate:
Garnitura de orez si mazare
Salata mexicana cu ton
Ciuperci pane
O prajitura aromata perfecta si racoritoare! Enjoy!
Prajitura cu cocos si visinePentru ca pietele s-au umplut de dovlecei, ardei si vinete frumoase frumoase… o sa va arat azi reteta perfecta pentru o...
Legume umplute cu puiSalata caprese imbina intr-un mod miraculos gustul rosiilor cu cel al branzei mozarella; totul desavarsit cu ulei de masline...
Salata caprese cu rosii cherryGemul de agrise este foarte aromat si sanatos si se prepara la fel ca orice reteta de gem. Sa culegi agrise poate fi o...
Gem de agriseVă invit la o felie de cheesecake pe care l-am pregătit împreună cu mezina familiei. Educatoarea Emiliei ne-a...
Desert cheesecake cu capsuni si ciocolataPrepara o zmeurata de casa, dulce si parfumata, ideala pentru ocazii speciale si nu numai. Reteta clasica, usor de urmat, cu...
Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura
Comentarii