Supa de gaina cu orez este delicioasa si nu foarte greu de preparat. Aveti nevoie de pipet de gaina, legume, condimente si verdeata.
Morcovul si prazul se curata si se pun intr-o punguta de tifon impreuna cu frunza de dafin, patrunjelul, cimbrisorul si piperul boabe. Se pune in apa punguta si carnea, se adauga cuburile de supa si se lasa la racit. Se scoate apoi punguta de tifon si se arunca. Se adauga orezul in supa, se lasa sa fiarba la foc mediu, aproximativ 10 minute. Se scot oasele de pe carne si se taie in bucati. Se adauga in supa legumele pregatite anterior si mazarea. Se lasa la fiert, acoperit cu un capac.
Supa se serveste calda.
Alte retete:
Supa cu galuste
Supa de rosii
Ciorba radauteana
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielBucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la VascauEste o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.
Mosocoarna cu pruneO prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.
Prajitura ToscaIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii