Supa de gaina cu taitei este delicioasa. Pentru sa supa sa va iasa foarte bine e bine sa folositi gaina de curte.
Se spala gaina in apa rece. Se pune gaina intr-o oala mare, se acopera cu 4-5 litri de apa si se pune la fiert la foc mic. Se spumeaza cu o lingura cu gauri mari pana nu se mai face spuma deasupra.
Se curata ceapa si se spala zarzavaturile, apoi le taiem bucati mari. Le adaugam in supa si lasam in continuare la fiert la foc mic. Se adauga sare si piper dupa gust. Lasati la fiert inca 2-3 ore. Dupa ce a fiert carnea, strecuram supa si punem iar la fiert. Adaugam taiteii de casa si mai fierbem inca 6-7 minute.
Supa de gaina cu taitei se serveste calda cu patrunjel verde deasupra.
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielBucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la VascauEste o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.
Mosocoarna cu pruneO prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.
Prajitura ToscaIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii