Supa de gaina cu taitei este delicioasa. Pentru sa supa sa va iasa foarte bine e bine sa folositi gaina de curte.
Se spala gaina in apa rece. Se pune gaina intr-o oala mare, se acopera cu 4-5 litri de apa si se pune la fiert la foc mic. Se spumeaza cu o lingura cu gauri mari pana nu se mai face spuma deasupra.
Se curata ceapa si se spala zarzavaturile, apoi le taiem bucati mari. Le adaugam in supa si lasam in continuare la fiert la foc mic. Se adauga sare si piper dupa gust. Lasati la fiert inca 2-3 ore. Dupa ce a fiert carnea, strecuram supa si punem iar la fiert. Adaugam taiteii de casa si mai fierbem inca 6-7 minute.
Supa de gaina cu taitei se serveste calda cu patrunjel verde deasupra.
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii