Carnea de gaina se taie in 4 bucati. Legumele se taie rondele iar patrunjelul se toaca marunt. Carnea se fierbe in 3 litri de apa cu sare si se spumea
Carnea de gaina se taie in 4 bucati. Legumele se taie rondele iar patrunjelul se toaca marunt. Carnea se fierbe in 3 litri de apa cu sare si se spumeaza. Cand carnea este pe jumatate fiarta, se adauga legumele. Dupa fierbere se scoate carnea si se strecoara supa.Intr-un vas separat se pregateste o compozitie mai groasa din faina, oua, putina sare, piper si supa care se toarna cu ajutorul unui cornet din hartie in supa fierbinte, formandu-se zdrente. Se adauga sarea si se continua fierberea inca 10 minute.
Supa se consuma in bol, supiera sau cana, cu patrunjel verde deasupra.

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta video
Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...
Curcan umplut de Craciun
Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...
Carnati proaspeti de porc
Comentarii