Se spala carnea de pui bine si se pune la fiert. Zarzavatul se taie mai mare.Cand incepe sa fiarba se spumeaza bine. Se adauga zarzavatul. Intre timp
Se spala carnea de pui bine si se pune la fiert. Zarzavatul se taie mai mare.Cand incepe sa fiarba se spumeaza bine. Se adauga zarzavatul. Intre timp se bat ouale cu mixerul bine. Apoi se adauga grisul si se mesteca cu o lingura pana se incorporeaza tot.Se lasa sa fiarba bine.
Cand carnea este aproape fiarta se pun cu lingura gramajoare in oala. Dupa ce am terminat de adaugat galustele se pune o cana de apa rece in oala pentru a se umfla. Se lasa sa fiarba bine.Se adauga sare dupa gust.
La sfarsitul prepararii, cand oprim focul se pune si putina verdeata. Cea mai imortanta cantitate de verdeata se pune in farfurie la servire.
Alte retete de supa recomandate:

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta video
Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...
Curcan umplut de Craciun
Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...
Carnati proaspeti de porc
Comentarii