Se pune la fiert lintea impreuna cu carnea taiata cubulete, usturoiul si legumele. Se adauga sare, condimente si foi de dafin. Cand s-a scurs jumatate
Se pune la fiert lintea impreuna cu carnea taiata cubulete, usturoiul si legumele. Se adauga sare, condimente si foi de dafin. Cand s-a scurs jumatate din timpul de fierbere se adauga bucatele de carnati. La final se pune ceapa la calit si se adauga ca rantas. Se coloreaza cu boia si se adauga la supa.
La servire se adauga smantana.
Alte retete ciorba recomandate
Ciorba radauteana
Supa de rosii
Ciorba de perisoare
Prajitura cu foi de zahar ars este la fel de buna precum arata. Prajitura este perfecta pentru Craciun, pentru orice masa de...
Prajitura cu foi de zahar arsPentru Mos Craciun am adus astazi turta dulce. Din reteta Ritei si a lui Rocsi am facut si eu alta reteta. Din pacate, anason...
Turta dulceUn piept de porc condimentat bine si umplut cu salvie si verdeturi o sa fie perfect pentru masa de Craciun. Incearca-l si...
Piept de porc cu patrunjel, salvie si lamaie, la cuptorTavalita glazurata de post este o prajitura de casa delicioasa, perfecta pentru perioada postului si pentru persoanele...
Tavalita glazurata de postSarmalutele moldovenesti in foi de vita sunt delicioase. Pentru a prepara aceste sarmalute aveti nevoie de carne de vita,...
Sarmalute moldovenesti in foi de vitaAcestea sunt vestitele clatite americane, groase, spongioase care sunt adesea consumate cu sirop de artar sau bacon prajit....
American pancakespentru dulciuri cu fructe un desert deicios cu alune e padure!
Rulada din biscuiti cu piure de castane si mantie din alune de padureSe face repede, usor si este foarte bun...
Strudel din aluat de casa, cu mere, pere si caramel
Comentarii