Se pune la fiert lintea impreuna cu carnea taiata cubulete, usturoiul si legumele. Se adauga sare, condimente si foi de dafin. Cand s-a scurs jumatate
Se pune la fiert lintea impreuna cu carnea taiata cubulete, usturoiul si legumele. Se adauga sare, condimente si foi de dafin. Cand s-a scurs jumatate din timpul de fierbere se adauga bucatele de carnati. La final se pune ceapa la calit si se adauga ca rantas. Se coloreaza cu boia si se adauga la supa.
La servire se adauga smantana.
Alte retete ciorba recomandate
Ciorba radauteana
Supa de rosii
Ciorba de perisoare

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta video
Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...
Curcan umplut de Craciun
Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...
Carnati proaspeti de porc
Comentarii