Se pune la fiert lintea impreuna cu carnea taiata cubulete, usturoiul si legumele. Se adauga sare, condimente si foi de dafin. Cand s-a scurs jumatate
Se pune la fiert lintea impreuna cu carnea taiata cubulete, usturoiul si legumele. Se adauga sare, condimente si foi de dafin. Cand s-a scurs jumatate din timpul de fierbere se adauga bucatele de carnati. La final se pune ceapa la calit si se adauga ca rantas. Se coloreaza cu boia si se adauga la supa.
La servire se adauga smantana.
Alte retete ciorba recomandate
Ciorba radauteana
Supa de rosii
Ciorba de perisoare
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii