Se pune lintea la fiert in 2,5 litri de apa. Intr-o tigaie se incalzeste ulei si se pune ceapa la calit se presara cu boia si cand incepe sa se prajea
Se pune lintea la fiert in 2,5 litri de apa. Intr-o tigaie se incalzeste ulei si se pune ceapa la calit se presara cu boia si cand incepe sa se prajeasca se stinge cu 50 ml de apa si se ia de pe foc. Se adauga usturoiul zdrobit.
Se condimenteaza cu sare. Lintea fiarta se pune peste uleiul cu ceapa si apoi se adauga rondele de carnati. De pe carnati trebuie indepartata pielita. Se pune la fiert 10 minute, pe foc mare. Intre timp se amesteca faina cu smantana cu sucul de lamaie si 10 linguri de apa, apoi se adauga la supa in fierbere.
Alte retete ciorba recomandate
Supa de rosii
Ciorba radauteana
Ciorba taraneasca
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielBucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la VascauEste o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.
Mosocoarna cu pruneO prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.
Prajitura ToscaIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii