O supa satioasa,plina de vitamine si sanatate pentru zilele friguroase!
Se spala lintea ,se scurge si se acopera cu apa fiarta,intr-un castronel pe care il acoperim cateva minute.
Intre timp curatam zarzavatul si il spalam .Morcovul,pastarnacul si radacina de patrunjel le dam prin razatoare,ceapa curatata se taie marunt,ardeiul fasii subtiri si pastram 3 bucati taiat rondele ,pentru decor.Se incinge un pic de ulei si se pajeste rondeaua de ardei care o dam deoparte pentru decor,apoi calim ceapa taiata marunt si radacinoasele date prin razatoare,ardeiul taiat fasii si rosioarele taiate in jumatati si lintea umflata un pic si scursa de apa.Cand incepe sa se inmoaie zarzavatul adaugam apa peste el,adaugam sarea,legumele deshidratatea si lingurita de boia.Potrivim de sare si piper.Lasam sa fiarba domol cam 10 minute dupa care spargem ouale de prepelita si le lasam sa clocotesca supa pana ce se albesc albusurile oualelor.Oprim focul si presaram verdeata tocata fin.Fiecare portie de serveste ca cate un ou de prepelita asezat in rondeaua de ardei prajit.
Pofta buna!
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii