O supa satioasa,plina de vitamine si sanatate pentru zilele friguroase!
Se spala lintea ,se scurge si se acopera cu apa fiarta,intr-un castronel pe care il acoperim cateva minute.
Intre timp curatam zarzavatul si il spalam .Morcovul,pastarnacul si radacina de patrunjel le dam prin razatoare,ceapa curatata se taie marunt,ardeiul fasii subtiri si pastram 3 bucati taiat rondele ,pentru decor.Se incinge un pic de ulei si se pajeste rondeaua de ardei care o dam deoparte pentru decor,apoi calim ceapa taiata marunt si radacinoasele date prin razatoare,ardeiul taiat fasii si rosioarele taiate in jumatati si lintea umflata un pic si scursa de apa.Cand incepe sa se inmoaie zarzavatul adaugam apa peste el,adaugam sarea,legumele deshidratatea si lingurita de boia.Potrivim de sare si piper.Lasam sa fiarba domol cam 10 minute dupa care spargem ouale de prepelita si le lasam sa clocotesca supa pana ce se albesc albusurile oualelor.Oprim focul si presaram verdeata tocata fin.Fiecare portie de serveste ca cate un ou de prepelita asezat in rondeaua de ardei prajit.
Pofta buna!
Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni• spalati si curatati bine fasolea verde • taiati baconul cubulete • cu ajutorul aparatului de
Fasole păstăi cu sos de soia si baconDeserturi racoritoare de vara
Inghetata cu zmeura, capsuni si creme anglaiseIntotdeauna le mananc cu pofta, indiferent daca umplutura e dulce sau nu. Si imi amintesc de copilarie, cand ma jucam cu...
Clatite cu dulceturiDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti
Comentarii