Supa de macaroane

Se fierb macaroanele, cand au fiert se adauga branza topita si ouale. Cand ouale au devenit precum ochiurile stingeti focul si adaugati sare dupa gust

Timp pregatire
15 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 200g macaroane
  • 6-8 cubulete de branza topita
  • 4 oua
  • sare

Mod de preparare

Se fierb macaroanele, cand au fiert se adauga branza topita si ouale. Cand ouale au devenit precum ochiurile stingeti focul si adaugati sare dupa gust.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Prajitura cu ciocolata si zmeura
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori