Supa de mazare verde uscata este delicioasa si sanatoasa. Pentru aceasta se taie legumele in cubulete. Se pun toate ingredientele.
Supa de mazare verde uscata este delicioasa si sanatoasa. Pentru aceasta se taie legumele in cubulete.
Se pun toate ingredientele (mai putin fulgii de ovaz si cartofii la fiert) cam 1 1/2 - 2 ore sau pana cand mazarea uscata e fiarta.
In ultimele 25 de minute se adauga cartofii si fulgii de ovaz.
Cand s-au fiert se ia de pe foc si se lasa 15 minute deoparte, dupa care se mixeaza cu un stick blender sau blender.
Carnea se scoate inainte de a mixa supa crema de legume si se poate rupe in bucatele.
Surse acestei retete este blogul culinar Mitinitta.
Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni• spalati si curatati bine fasolea verde • taiati baconul cubulete • cu ajutorul aparatului de
Fasole păstăi cu sos de soia si baconDeserturi racoritoare de vara
Inghetata cu zmeura, capsuni si creme anglaiseSa redescoperi anumite mancaruri simple din copilarie este o adevarata bucurie gastronomica. Hribi sau pitoance cum mai sunt...
Tocanita de hribi cu smantana si mamaligaSunt minunați ardeii iuți conservați în oțet, combinați cu ceapă! Sunt buni de servit cu ciorbe și nu sunt...
Salata de ardei iuti cu ceapa in otetDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti
Comentarii