Supa de oase de vita sau porc

Pentru supa de oase de vita sau porc se fierb oasele . Dupa 30 de minute se adauga legumele intregi. Se continua fierberea inca aproximativ o ora, la foc mic.

Timp pregatire
120 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • Pentru 5 portii:
  • oase de vita/porc - 1-1
  • 5 kg
  • morcovi - 100g
  • pastarnac - 100 g
  • patrunjel radacina - 100 g
  • ceapa - 100 g
  • sare

Mod de preparare

Pentru supa de oase de vita sau porc se fierb oasele . Dupa 30 de minute se adauga legumele intregi. Se continua fierberea inca aproximativ o ora, la foc mic. Se spumeaza de cate ori este cazul.

Dupa fierbere, se strecoara. Supa de oase de vita sau porc se serveste fierbinte.

 

 


 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Prajitura cu ciocolata si zmeura
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori