Supa de pasare

Taiem in bucati maruntaiele de pasare si le punem la fiert in apa rece. Adaugam legumele taiate rondele. Condimentam cu sare, piper si ingrosam cu o

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • maruntaie de pasare
  • 15 dkg ciuperci feliate
  • 1 ceapa
  • 1 catel usturoi
  • 1 ardei
  • 1 rosie
  • patrunjel

Mod de preparare

Taiem in bucati maruntaiele de pasare si le punem la fiert in apa rece.

Adaugam legumele taiate rondele. Condimentam cu sare, piper si ingrosam cu o conopida rupta in buchetele.

Cand ingredientele devin moi, presaram frunze de patrunjel.
Pofta buna!

Alte retete

recomandate:

Ostropel de pui cu ciuperci

Ciorba de pui a la grec

Supa de pui cu galuste

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cozonac floare, reteta video

Cozonac floare, reteta video

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.

Cozonac floare, reteta video
Curcan umplut de Craciun

Curcan umplut de Craciun

Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...

Curcan umplut de Craciun
Carnati proaspeti de porc

Carnati proaspeti de porc

Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...

Carnati proaspeti de porc