Supa de pasare cu zarzavat

Supa de pasare se poate drege cu galbenus de ou. Este o supa foarte delicioasa. Poate fi pregatita din clapon.

Timp pregatire
120 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • o gaina
  • 2 morcovi frumosi
  •  
  • 1 radacina patrunjel
  • radacina telina
  •  
  • 2 cepe
  • 1/4 varza (facultativ)
  •  
  • sare.

Mod de preparare

Supa de pasare cu zarzavat este o delicioasa. Aceasta supa se poate drege cu galbenus de ou. Se pregateste din clapon sau din gaina. Se curata pasarea bine, sa nu aiba tuleie, si se procedeaza la fel ca la supa de carne.


Supa de pasare cu zarzavat se drege cu galbenus de ou si cu putina lamaie inainte de servire.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Prajitura cu ciocolata si zmeura
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori