Supa de peste

Supa de peste reprezinta o bogata sursa de vitamine. Pentru prepararea acestei retete de supa de carne aveti nevoie de peste, morcovi, cartofi, praz, usturoi si patrunjel.

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 4 pesti
  • 3 morcovi
  • 4 cartofi
  • 1 fir de praz
  • 5 catei usturoi
  • 1 legatura patrunjel
  • 2 linguri ulei de masline
  • sare
  • piper

Mod de preparare

Prazul de taie cubulete, morcovii feliute si se pun la calit in ulei de masline. Dupa ce prazul s-a inmuiat, se adauga 2-3 l de apa si se lasa la fiert. Se adauga in vas pestele taiat felii si cartofii taiati cubulete, se cresteaza cateii de usturoi si se adauga in oala. Se lasa la fiert, iar la final se potriveste totul la gust de sare si piper.


Supa se serveste calda, presarata cu patrunjel verde tocat.
Alte retete culinare:
Ciorba de miel
Supa de rosii
Supa cu galuste

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Dulceata si peltea de gutui

Dulceata si peltea de gutui

Dulceata si pelteua de gutui sunt usor de preparat, dar care e diferenta intre ele? Din miezul merelor gutui se face...

Dulceata si peltea de gutui
Conopida pane

Conopida pane

O reteta gustoasa si rapida cu conopida. Conopida pane delicioasa servita calda cu un sos rece de smantana cu maioneza.

Conopida pane
Varza noua calita in tuci

Varza noua calita in tuci

Toamna in farfurie!!

Varza noua calita in tuci