Supa de peste

Supa de peste reprezinta o bogata sursa de vitamine. Pentru prepararea acestei retete de supa de carne aveti nevoie de peste, morcovi, cartofi, praz, usturoi si patrunjel.

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 4 pesti
  • 3 morcovi
  • 4 cartofi
  • 1 fir de praz
  • 5 catei usturoi
  • 1 legatura patrunjel
  • 2 linguri ulei de masline
  • sare
  • piper

Mod de preparare

Prazul de taie cubulete, morcovii feliute si se pun la calit in ulei de masline. Dupa ce prazul s-a inmuiat, se adauga 2-3 l de apa si se lasa la fiert. Se adauga in vas pestele taiat felii si cartofii taiati cubulete, se cresteaza cateii de usturoi si se adauga in oala. Se lasa la fiert, iar la final se potriveste totul la gust de sare si piper.


Supa se serveste calda, presarata cu patrunjel verde tocat.
Alte retete culinare:
Ciorba de miel
Supa de rosii
Supa cu galuste

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cozonac floare, reteta video

Cozonac floare, reteta video

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.

Cozonac floare, reteta video
Curcan umplut de Craciun

Curcan umplut de Craciun

Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...

Curcan umplut de Craciun
Carnati proaspeti de porc

Carnati proaspeti de porc

Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...

Carnati proaspeti de porc