Supa de peste reprezinta o bogata sursa de vitamine. Pentru prepararea acestei retete de supa de carne aveti nevoie de peste, morcovi, cartofi, praz, usturoi si patrunjel.
Prazul de taie cubulete, morcovii feliute si se pun la calit in ulei de masline. Dupa ce prazul s-a inmuiat, se adauga 2-3 l de apa si se lasa la fiert. Se adauga in vas pestele taiat felii si cartofii taiati cubulete, se cresteaza cateii de usturoi si se adauga in oala. Se lasa la fiert, iar la final se potriveste totul la gust de sare si piper.
Supa se serveste calda, presarata cu patrunjel verde tocat.
Alte retete culinare:
Ciorba de miel
Supa de rosii
Supa cu galuste

Dulceata si pelteua de gutui sunt usor de preparat, dar care e diferenta intre ele? Din miezul merelor gutui se face...
Dulceata si peltea de gutui
O reteta gustoasa si rapida cu conopida. Conopida pane delicioasa servita calda cu un sos rece de smantana cu maioneza.
Conopida pane
Comentarii