O delicatesa hranitoare si sanatoasa
Porumbelul curatat si spalat bine, se taie in 2 jumatati, apoi impreuna cu maruntaiele, cu un praf de sare, boabele de piper negru, se pun la fiert cu cca. 2 l de apa, spumand de cate ori este nevoie de la primul clocot. Se lasa sa fiarba cca. 30-45 de minute, pana se inmoaie carnea un pic, apoi se adauga legumele curate si spalate. Ceapa se cresteaza in 4, morcovul si radacina de patrunjel se taie rondele subtiri, ardeiul se feliaza subtire, cateii de usturoi se feliaza si ei, cartofii se taie cubulete si verdeata se taie marunt. Dupa ce carnea s-a inmuiat, se adauga in supa ceapa, morcovul, radacina de patrunjel, ardeiul si usturoiul feliat. Se lasa sa fiarba cca. 25 de minute, la foc potrivit, apoi se adauga si cartofii, se mai lasa 15 minute, dupa care se adauga 2 cuiburi de taitei si se mai lasa 5 minute. Se opreste focul, se scoate ceapa si se presara verdeata deasupra. Se serveste fierbinte cu multa verdeata presarata deasupra. Pofta buna!!
Retete dietetice Este o reteta foarte simpla si foarte gustoasa!
Rulouri de vinete in sos de rosii cu usturoiSe potriveste pentru zilele senine de vara, este fara coacere, iar efortul este minim. Retete dietetice
Prajitura cu jeleu de cirese si crema de friscaO mancare gustoasa pe timpul rece
Tocanita ungureasca de pui cu cartofiRetete dietetice Este o reteta foarte simpla si foarte gustoasa!
Rulouri de vinete in sos de rosii cu usturoiAm facut Pizza quatro formaggi dar aceasta placinta, are un gust senzational.
Placinta quatro formaggiEste o reteta destul de usor de realizat, este gustoasa si este foarte potrivita pentru pranz sau cina.
Cartofi gratinatiRetete dietetice
Evantai de vinete cu rosii la cuptorO prajitura de sezon delicioasa, mai ales pentru iubitorii cheesecake-ului.
Cheesecake cu capsuniVă invit să încercați o salată rapidă și delicioasă.
Salata cu cartofi, masline si somon
Comentarii