Taiem porumbelul in doua si il punem impreuna cu legumele, taiate in bucati mai mari, intr-o oala. Adaugam apa rece, ceapa rosie, ciuperci si usturoi
Taiem porumbelul in doua si il punem impreuna cu legumele, taiate in bucati mai mari, intr-o oala. Adaugam apa rece, ceapa rosie, ciuperci si usturoi si condimentam cu delicat, sare si piper.
Fierbem la foc mic pana e gata, intre timp indepartam spuma care se formeaza deasupra, la sfarsit strecuram.
Taiem ficatul si il amestecam cu orezul fiert, ouale si frunzele de patrunjel taiate marunt, condimentam cu sare.
Formam galuste mai mici si le fierbem in apa sarata. Le strecuram si le impartim impreuna cu pieptul de porumbel taiat fasii, in farfurii de supa.
Turnam deasupra supa fierbinte si servim imediat.
Pofta buna!
Va recomandam si alte mancaruri:
Tocanita de carne de vita cu cartofi
Tocana de ciuperci de padure
Tocanita cu ardei copti si pui
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielBucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la VascauEste o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.
Mosocoarna cu pruneO prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.
Prajitura ToscaIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii