Spalam puiul si il portionam apoi il punem la fiert in apa cu putina sare. Luam spuma ori de cate ori este nevoie. Legumele se curate, se spala si se
Spalam puiul si il portionam apoi il punem la fiert in apa cu putina sare. Luam spuma ori de cate ori este nevoie. Legumele se curate, se spala si se taie bucati mai mari. Se adauga la supa impreuna cu cateva frunze de telina pentru aroma.Peste legumele fierte adaugam condimentele si fideaua. Eu pun si putin praf de curry pentru culoare. Mie imi place acest condiment la orice fel de mancare. Cine doreste poate strecura supa prin tifon, sa ramana limpede si serveste cu legume si patrunjel verde proaspat tocat.
S-ar putea sa iti placa si retetele:
Ciorba radauteana
Supa de rosii
Chiftele
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielBucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la VascauEste o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.
Mosocoarna cu pruneO prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.
Prajitura ToscaIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii