Spalam puiul si il portionam apoi il punem la fiert in apa cu putina sare. Luam spuma ori de cate ori este nevoie. Legumele se curate, se spala si se
Spalam puiul si il portionam apoi il punem la fiert in apa cu putina sare. Luam spuma ori de cate ori este nevoie. Legumele se curate, se spala si se taie bucati mai mari. Se adauga la supa impreuna cu cateva frunze de telina pentru aroma.Peste legumele fierte adaugam condimentele si fideaua. Eu pun si putin praf de curry pentru culoare. Mie imi place acest condiment la orice fel de mancare. Cine doreste poate strecura supa prin tifon, sa ramana limpede si serveste cu legume si patrunjel verde proaspat tocat.
S-ar putea sa iti placa si retetele:
Ciorba radauteana
Supa de rosii
Chiftele
O prajitura aromata perfecta si racoritoare! Enjoy!
Prajitura cu cocos si visinePentru ca pietele s-au umplut de dovlecei, ardei si vinete frumoase frumoase… o sa va arat azi reteta perfecta pentru o...
Legume umplute cu puiSalata caprese imbina intr-un mod miraculos gustul rosiilor cu cel al branzei mozarella; totul desavarsit cu ulei de masline...
Salata caprese cu rosii cherryGemul de agrise este foarte aromat si sanatos si se prepara la fel ca orice reteta de gem. Sa culegi agrise poate fi o...
Gem de agriseVă invit la o felie de cheesecake pe care l-am pregătit împreună cu mezina familiei. Educatoarea Emiliei ne-a...
Desert cheesecake cu capsuni si ciocolataPrepara o zmeurata de casa, dulce si parfumata, ideala pentru ocazii speciale si nu numai. Reteta clasica, usor de urmat, cu...
Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura
Comentarii