Se spala puiul si se pune la fiert in cca. 3-4l apa si o lingura de sare(eu pun puiul intreg,pentru ca dupa ce fierbe in supa il fac la cuptor cu gar
Se spala puiul si se pune la fiert in cca. 3-4l apa si o lingura de sare(eu pun puiul intreg,pentru ca dupa ce fierbe in supa il fac la cuptor cu garnitura de orice fel).Cand incepe sa fiarba se ia spuma si se adauga legumele curatate si se lasa la fiert.Se incerca cu o furculita daca sunt fierte legmele si carnea.Se pregateste o sita,apoi se strecoara supa.Se taie in fasii morcovii si se pun in supa din nou.
Pentru galuste:
Se amesteca ouale cu uleiul si treptat se adauga grisul.Se bat bine si apoi se lasa la frigider cam 15 min.
Supa se pune din nou la foc si cand incepe sa clocoteasca se fac galustele cu o lingurita si se pun la fiert.
Spre sfarsit se adauga vegeta,sare si piper dupa gust si patrunjel tocat marunt.
Pofta Buna!

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta video
Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...
Curcan umplut de Craciun
Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...
Carnati proaspeti de porc
Comentarii