Supa de pui cu galuste este o supa clasica cu pui si este mereu la fel de gustoasa si satioasa, este ideala pentru zilele friguroase de iarna, iar galustele pufoase ii dau o savoare aparte.
Carnea o spalam si o punem la fiert in apa cu sare. Luam spuma cate ori este nevoie,dupa care adaugam un morcov si restul legumelor curatate si spalate. Lasam sa fiarba legumele si carnea dupa care le scoatem (eu am facut salata din ele,ceapa am aruncat-o). Daca mai este nevoie adaugam apa rece. Intr-o tigaie calim in putin ulei morcovul dat prin razatoare dupa care l-am adaugam in oala.
Facem galustele: intr-o farfurie daugam grisul cu lingura de ulei. Cu o lingura adaugam din compozitie in ciorba si lasam sa fiarba la foc mic. La final potrivim de sare si piper. Adaugam si patrunjel verde (eu nu am avut si am adaugat uscat).
Supa de pui cu galuste poate fi insotita cu succes de un sos iutel de la Bunatati din natura.
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii