Se pune intr-o oala (cam de 5 L) zarzavatul la calit cu putin ulei...si cu carnea....Se adauga sarea, piperul boabe si apa.... Se lasa la fiert....bin
Se pune intr-o oala (cam de 5 L) zarzavatul la calit cu putin ulei...si cu carnea....Se adauga sarea, piperul boabe si apa.... Se lasa la fiert....binetinteles pana carnea este moale.... Carnea fiind fiarta se purcede la facutul galustelor... Se bat albusurile de la cele 2 oua, pana sta spuma sa nu mai curga din farfurie, se aduga galbenusurile. Apoi grisul in ploaie. Important de respectat la facutul galustelor e faptul ca trebuie amestecat foarte usor grisul cu spuma de albusuri.Si se pune cu o lingura galustele...in devenire, in supa. In reteta originala se lasa carnea in supa...dar eu nu suport bucati mari de carne in supa sau ciorba....asa ca eu am scos ciocanelele de pui si am rezolvat si felul 2. Se lasa la fiert galustele pana devin moi. In timpul fierberii, se pune cam o jumatate de cana de apa rece pentru a a opri un pic din fiert si a da posibilitatea galustelor de a se umfla. Se adauga mazarea boabe si patrunjelul si se mai lasa pana acestea se oparesc putin. Reteta propusa de AniLuca

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta video
Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...
Curcan umplut de Craciun
Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...
Carnati proaspeti de porc
Comentarii