Se pune intr-o oala (cam de 5 L) zarzavatul la calit cu putin ulei...si cu carnea....Se adauga sarea, piperul boabe si apa.... Se lasa la fiert....bin
Se pune intr-o oala (cam de 5 L) zarzavatul la calit cu putin ulei...si cu carnea....Se adauga sarea, piperul boabe si apa.... Se lasa la fiert....binetinteles pana carnea este moale.... Carnea fiind fiarta se purcede la facutul galustelor... Se bat albusurile de la cele 2 oua, pana sta spuma sa nu mai curga din farfurie, se aduga galbenusurile. Apoi grisul in ploaie. Important de respectat la facutul galustelor e faptul ca trebuie amestecat foarte usor grisul cu spuma de albusuri.Si se pune cu o lingura galustele...in devenire, in supa. In reteta originala se lasa carnea in supa...dar eu nu suport bucati mari de carne in supa sau ciorba....asa ca eu am scos ciocanelele de pui si am rezolvat si felul 2. Se lasa la fiert galustele pana devin moi. In timpul fierberii, se pune cam o jumatate de cana de apa rece pentru a a opri un pic din fiert si a da posibilitatea galustelor de a se umfla. Se adauga mazarea boabe si patrunjelul si se mai lasa pana acestea se oparesc putin. Reteta propusa de AniLuca
O prajitura aromata perfecta si racoritoare! Enjoy!
Prajitura cu cocos si visinePentru ca pietele s-au umplut de dovlecei, ardei si vinete frumoase frumoase… o sa va arat azi reteta perfecta pentru o...
Legume umplute cu puiSalata caprese imbina intr-un mod miraculos gustul rosiilor cu cel al branzei mozarella; totul desavarsit cu ulei de masline...
Salata caprese cu rosii cherryO rețetă așa de reciclare cu ce mai avem prin frigider. Astfel de rețete fac mereu parte din colecția retete de suflet...
Dovlecei umpluti cu de toatePrepara o zmeurata de casa, dulce si parfumata, ideala pentru ocazii speciale si nu numai. Reteta clasica, usor de urmat, cu...
Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura
Comentarii