Morcovii, telina si pastarnacul se taie bastonase, patrunjelul se taie marunt iar ceapa se cresteaza in patru. Carnea se pune la fiert in apa cu sare.
Morcovii, telina si pastarnacul se taie bastonase, patrunjelul se taie marunt iar ceapa se cresteaza in patru. Carnea se pune la fiert in apa cu sare. Se adauga dupa aproximativ 30 de minute, legumele. Dupa ce s-a fiert, ceapa se scoate si se arunca. Separatt, oul se amesteca impreuna cu faina, sare si piper si se formeaza un aluat tare, care se intinde pe planseta si se taie de circa 6 mm latime. Se scoate carnea din supa si se strecoara zeama in care se vor fierbe apoi taiteii.
Supa se serveste cu patrunjel verde presarat deasupra.
Alte retete:
Ciorba radauteana
Piftie de curcan
Friptura de vita la cuptor
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii