Puiul taiat bucati de pune la fiert in cinci litri de apa. Cind incepe sa clocoteasca, se alege spuma si se adauga morcovul si telina taiate bucatele
Puiul taiat bucati de pune la fiert in cinci litri de apa. Cind incepe sa clocoteasca, se alege spuma si se adauga morcovul si telina taiate bucatele iar ceapa intreaga. Dupa ce au fiert legumele si puiul se scoate ceapa afara si se adauga bulionul si sare dupa gust. Se mai da un clocot si se ia supa de pe foc. Se pune imediat in supa usturoiul pisat si oul care in prealabil s-a batut bine, amestecind continuu.
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielBucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la VascauEste o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.
Mosocoarna cu pruneO prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.
Prajitura ToscaIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii