Costita se taie bucati mici si se pune la fiert in apa clocotita pentru 5 minute. Varza creata se taie ca fideua. Apa in care au fiert costitele se co
Costita se taie bucati mici si se pune la fiert in apa clocotita pentru 5 minute. Varza creata se taie ca fideua. Apa in care au fiert costitele se completeaza cu supa de carne, se pune la fiert pe foc mic sa se inmoaie carnea, se adauga varza creata, se potriveste gustul cu sare, piper, adaos alimentar.
Alte retete ciorba recomandate
Supa de rosii
Ciorba radauteana
Ciorba peste
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii