Costita se taie bucati mici si se pune la fiert in apa clocotita pentru 5 minute. Varza creata se taie ca fideua. Apa in care au fiert costitele se co
Costita se taie bucati mici si se pune la fiert in apa clocotita pentru 5 minute. Varza creata se taie ca fideua. Apa in care au fiert costitele se completeaza cu supa de carne, se pune la fiert pe foc mic sa se inmoaie carnea, se adauga varza creata, se potriveste gustul cu sare, piper, adaos alimentar.
Alte retete ciorba recomandate
Supa de rosii
Ciorba radauteana
Ciorba peste
Cum pot sa va descriu eu aceasta prajitura? Nu as vrea sa spun prea multe, nu ca nu merita, dar e prea grozava ca sa ma...
Prajitura cu nuca si crema de ciocolata albaCiorba de perisoare delicioasa este o reteta de ciorba clasica, cu multe legume si orez. Este o reteta de ciorba cu perisoare...
Ciorba de perisoare delicioasaCine nu vrea sa guste un asa desert?
Prajitura cu piure de castane si cafeaAcest chec este unul din deserturile favorite ale familiei mele. Reteta am invatat-o de la soacra mea, cu multi ani in urma....
Chec cu morcov, nuca si stafideUn aperitiv rapid plin de vitamine
Cosulete aperitiv cu salata de telina si tonEste o prajitura cu gust intens de ciocolata, care se combina perfect branza si ciresele sau orice fructe de sezon. Pofta buna!
Negresa cu branza si cireseNici nu va pot spune cat de mult imi place prajitura asta. Am tot facut-o atat cu mere cat si cu pere, dar nu am apucat...
Prajitura cu mere si branza de vaciDescopera o reteta delicioasa de chec cu unt, vanilie si stafide, perfecta pentru orice ocazie. Simplu de preparat, aromat si...
Reteta delicioasa de chec cu unt, vanilie si stafide. Simplu, gustos si aromat
Comentarii