Punem la fiert varza in 1,5 l apa rece. Adaugam fasolea proaspat scoasa din pastai (sau fasolea uscata pregatita corespunzator) si daca avem ciolanul
Punem la fiert varza in 1,5 l apa rece. Adaugam fasolea proaspat scoasa din pastai (sau fasolea uscata pregatita corespunzator) si daca avem ciolanul afumat taiat in cuburi mari. Condimentam eventual cu sare si piper si fierbem supa la foc mic. (Daca fasolea este fiarta pe jumatate, atunci adaugam carnatul afumat).
Pregatim o prajeala cu boia de ardei , iar cand este totul moale, imbogatim supa cu prajeala.
Alte retete recomandate
Ciorba de pui
Ciorba de perisoare

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeura
O mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui
Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii