Punem la fiert varza in 1,5 l apa rece. Adaugam fasolea proaspat scoasa din pastai (sau fasolea uscata pregatita corespunzator) si daca avem ciolanul
Punem la fiert varza in 1,5 l apa rece. Adaugam fasolea proaspat scoasa din pastai (sau fasolea uscata pregatita corespunzator) si daca avem ciolanul afumat taiat in cuburi mari. Condimentam eventual cu sare si piper si fierbem supa la foc mic. (Daca fasolea este fiarta pe jumatate, atunci adaugam carnatul afumat).
Pregatim o prajeala cu boia de ardei , iar cand este totul moale, imbogatim supa cu prajeala.
Alte retete recomandate
Ciorba de pui
Ciorba de perisoare

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta video
Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...
Curcan umplut de Craciun
Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...
Carnati proaspeti de porc
Comentarii