Supa de zarzavat

Se taie subtire morcovul, patrunjelul, prazul. Cartofii se taie ceva mai gros. Se pun la fiert in supa strecurata. Se adauga sare cat trebuie.

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 morcov mijlociu
  • 1 radacina de patrunjel
  • 2 fire de praz
  • 3 cartofi mijlocii
  • 2l zeama de carne

Mod de preparare

Se taie subtire morcovul, patrunjelul, prazul. Cartofii se taie ceva mai gros. Se pun la fiert in supa strecurata. Se adauga sare cat trebuie.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cozonac floare, reteta video

Cozonac floare, reteta video

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.

Cozonac floare, reteta video
Curcan umplut de Craciun

Curcan umplut de Craciun

Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...

Curcan umplut de Craciun
Carnati proaspeti de porc

Carnati proaspeti de porc

Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...

Carnati proaspeti de porc