Supa din aripioare de pui

Se spala aripioarele de pui si se pun la fiert in apa rece. Spumuierea se face des, pana cand apa devine limpede. Cand incepe sa fiarba, se adauga zar

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 6 aripioare de pui
  • 3 morcovi
  • 1 carof
  • 1 ceapa mare
  • 1 telina
  • sare
  • vegeta
  • patrunjel verde
  • piper macinat (facultativ)

Mod de preparare

Se spala aripioarele de pui si se pun la fiert in apa rece. Spumuierea se face des, pana cand apa devine limpede. Cand incepe sa fiarba, se adauga zarzavatul tocat si se fierbe totul la foc mic pana cand zarzavatul si carnea s-au inmuiat (fiert) bine. Se adauga sare, vegeta dupa gust. La sfarsit se pune verdeata tocata marunt deasupra.


Se serveste cu piper macinat pus direct in farfurie.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Prajitura cu ciocolata si zmeura
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori