Se spala aripioarele de pui si se pun la fiert in apa rece. Spumuierea se face des, pana cand apa devine limpede. Cand incepe sa fiarba, se adauga zar
Se spala aripioarele de pui si se pun la fiert in apa rece. Spumuierea se face des, pana cand apa devine limpede. Cand incepe sa fiarba, se adauga zarzavatul tocat si se fierbe totul la foc mic pana cand zarzavatul si carnea s-au inmuiat (fiert) bine. Se adauga sare, vegeta dupa gust. La sfarsit se pune verdeata tocata marunt deasupra.
Se serveste cu piper macinat pus direct in farfurie.
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii