Carnea se spala si se pune la fiert cu apa rece. Se indeparteaza spuma cand da in clocot, se adauga zarzavatul spalat si curatat, putina sare si se c
Carnea se spala si se pune la fiert cu apa rece. Se indeparteaza spuma cand da in clocot, se adauga zarzavatul spalat si curatat, putina sare si se continua fierberea la foc mic. Cand carnea a fiert se scoate, se pregateste din ea un fel de mancare, iar supa se strecoara si se mai fierbe zece minute cu taiteii dati in clocot separat si spalati cu apa rece.
Taiteii se clocotesc separat pentru ca altfel tulbura supa, care trebuie sa ramana limpede. In loc de taitei se pot intrebuinta zdrente de ou care se prepara astfel: se bate un ou spuma cu doua linguri de faina, apoi aluatul se pune cu lingurita in supa.
Se presara supa cu verdeata, se adauga zarzavatul fiert si se serveste calda, cu branza sarata alaturi si cu piper macinat pus direct in farfurie.
Alte retete ciorba recomandate
Supa de spanac
Supa ciuperci
Ciorba radauteana
Cozonacul oparit se poate umple cu nuca, mac, rahat, stafide, mere sau branza. este foarte bun.
Cozonac oparitPasca fara aluat este o alternativa delicioasa la reteta clasica de pasca, cu aluat ca cel de cozonac. Urmareste reteta video...
Pasca fara aluat (reteta video)Am pornit de la ideea de a face o prajitura cu jeleu de fructe, deoarece aveam 2 pungunte de piureuri de fructe pe care le...
Prajitura cu mousse de vanilie si jeleu de fructeAceasta reteta de cornulete cu mac este o reteta culinara de fursecuri deosebit de gustoase si aspectuoase. Cornuletele nu...
Mohnkipferl - Cornulete cu macNu-s fana supelor crema, dar sincer asta m-a dat pe spate, mi-a placut maxim, mai ales ca am incercat sa o pregatesc oarecum...
Supa crema de usturoiO reteta preluata de pe blogul Ginei Bradea.
Rulouri cu scortisoaraIncanta-ti papilele gustative cu aceasta reteta usoara si delicioasa de prajitura de post cu mere si nuci. Fara ingrediente...
Prajitura de post cu mere si nuci: Reteta simpla si usor de preparat
Comentarii