Carnea se spala si se pune la fiert cu apa rece. Se indeparteaza spuma cand da in clocot, se adauga zarzavatul spalat si curatat, putina sare si se c
Carnea se spala si se pune la fiert cu apa rece. Se indeparteaza spuma cand da in clocot, se adauga zarzavatul spalat si curatat, putina sare si se continua fierberea la foc mic. Cand carnea a fiert se scoate, se pregateste din ea un fel de mancare, iar supa se strecoara si se mai fierbe zece minute cu taiteii dati in clocot separat si spalati cu apa rece.
Taiteii se clocotesc separat pentru ca altfel tulbura supa, care trebuie sa ramana limpede. In loc de taitei se pot intrebuinta zdrente de ou care se prepara astfel: se bate un ou spuma cu doua linguri de faina, apoi aluatul se pune cu lingurita in supa.
Se presara supa cu verdeata, se adauga zarzavatul fiert si se serveste calda, cu branza sarata alaturi si cu piper macinat pus direct in farfurie.
Alte retete ciorba recomandate
Supa de spanac
Supa ciuperci
Ciorba radauteana

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta video
Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...
Curcan umplut de Craciun
Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...
Carnati proaspeti de porc
Comentarii