Supa din carne de vita cu galusti

Pentru supa din carne de vita cu galusti carnea se curata, se spala. telina, morcovii, ceapa, patrunjelul radacina si pastarnacul se curata, se spala si se cresteaza.

Timp pregatire
120 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • Pentru 5 portii:
  • carne de vita - 450 g
  • oua - 2 bucati
  • gris - 100 g
  • cascaval - 50 g
  • branza de vaci - 100 g
  • morcovi - 150 g
  • patrunjel radacina - 150 g
  • pastarnac radacina - 150 g
  • telina radacina - 50 g
  • ceapa - 100 g
  • patrunjel verde - 1 legatura
  • sare si piper dupa gust
  • 2 cuburi MAGGI de vita

Mod de preparare

Pentru supa din carne de vita cu galusti carnea se curata, se spala. telina, morcovii, ceapa, patrunjelul radacina si pastarnacul se curata, se spala si se cresteaza. Ouale se trec prin jet de apa rece si se separa albusurile de galbenusuri. Patrunjelul verde se curata, se spala si se taie marunt. Cascavalul se curata de coaja si se rade. Carnea se fierbe in cca 2,5 l apa cu sare. Se spumeaza. Cand carnea este fiarta pe jumatate, se adauga legumele, cuburile MAGGI si se continua fierberea (punem si piper). Dupa fierbere se

scoate carnea si piperul. Supa se strecoara. Se prepara galustile - galbenusurile se bat intr-un vas; treptat, se adauga gris, branza de vaci, cascaval ras, sare si albusurile batute spuma. Se formeaza galusti care se pun la fiert in apa cu sare. Dupa ce au fiert, se adauga in supa.

Supa din carne de vita cu galusti supa se serveste fierbinte, cu patrunjel verde deasupra.


 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura pufoasa cu branza

Prajitura pufoasa cu branza

Prajitura aceasta pufoasa cu branza dulce si aroma de portocala este preferata copiilor mei.:) Pofta buna!!

Prajitura pufoasa cu branza
Supa crema de dovleac copt, cu ciuperci de padure

Supa crema de dovleac copt, cu ciuperci de padure

E o toamna tarzie, perfecta pentru supe calde si delicioase. Pentru ca ador dovleacul, dar si ciupercile, si pentru ca mi-am...

Supa crema de dovleac copt, cu ciuperci de padure
Rulada de porc cu sos picant de prune

Rulada de porc cu sos picant de prune

• scoateti samburii din prunele proaspete si mixatii-le impreuna cu menta proaspata• puneti vinul la redus pe foc, impreuna

Rulada de porc cu sos picant de prune
Cele mai apreciate rețete
Conserva de peste cu legume pentru iarna
1
Conserve de iarna

Conserva de peste cu legume pentru iarna

Ador pestele iar de când am descoperit aceasta reteta am renunțat sa mai cumpăr conserve din comerț.

Conserva de peste cu legume pentru iarna
Tort cu crema de branza si dovleac placintar
2
Torturi

Tort cu crema de branza si dovleac placintar

Poate ca sunt unii dintre voi carora nu le place dovleacul placintar altfel decat copt in cuptor. Mie imi place in orice...

Tort cu crema de branza si dovleac placintar
Pricomigdale cu nuca
3
Prajituri

Pricomigdale cu nuca

Pricomigdale cu nuca este o reteta de prajitura delicioasa. Pentru a pregati aceasta reteta de pricomigdale trebuie sa...

Pricomigdale cu nuca
Gogosi rapide pentru micul dejun - Reteta video
4
Gogosi

Gogosi rapide pentru micul dejun - Reteta video

Ce-ar fi sa pregatesti in dimineata asta ceva dulce pentru micul dejun? Pui alaturi o cana de cafea sau un pahar cu lapte si...

Gogosi rapide pentru micul dejun - Reteta video
Kotlovina
5
Preparate cu mamaliga

Kotlovina

Kotlovina este o mancare tipic croata. Carnea marinata este foarte aromata, si merge perfect servita langa o mamaliga.

Kotlovina
Parteneri
Aperitiv cu mozzarella si ierburi italiene
Bucataras.RO

Aperitiv cu mozzarella si ierburi italiene

Rapid, delicios si light. "Gatesc cu noile condimente Delikat cu ingrediente 100% naturale"

Aperitiv cu mozzarella si ierburi italiene
Strudel cu mere
Gustos.RO

Strudel cu mere

Reteta de strudel cu mere. Strude cu mere si foi de placinta. Strudel cu mere, nuci si scortisoara. Retete cu mere. Deserturi...

Strudel cu mere
Ciorba Ardeleneasca de Porc
ReteteCulinare.RO

Ciorba Ardeleneasca de Porc

Ciorba Ardeleneasca de Porc