Pentru supa din carne de vita cu galusti carnea se curata, se spala. telina, morcovii, ceapa, patrunjelul radacina si pastarnacul se curata, se spala si se cresteaza.
Pentru supa din carne de vita cu galusti carnea se curata, se spala. telina, morcovii, ceapa, patrunjelul radacina si pastarnacul se curata, se spala si se cresteaza. Ouale se trec prin jet de apa rece si se separa albusurile de galbenusuri. Patrunjelul verde se curata, se spala si se taie marunt. Cascavalul se curata de coaja si se rade. Carnea se fierbe in cca 2,5 l apa cu sare. Se spumeaza. Cand carnea este fiarta pe jumatate, se adauga legumele, cuburile MAGGI si se continua fierberea (punem si piper). Dupa fierbere se
scoate carnea si piperul. Supa se strecoara. Se prepara galustile - galbenusurile se bat intr-un vas; treptat, se adauga gris, branza de vaci, cascaval ras, sare si albusurile batute spuma. Se formeaza galusti care se pun la fiert in apa cu sare. Dupa ce au fiert, se adauga in supa.
Supa din carne de vita cu galusti supa se serveste fierbinte, cu patrunjel verde deasupra.
Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni• spalati si curatati bine fasolea verde • taiati baconul cubulete • cu ajutorul aparatului de
Fasole păstăi cu sos de soia si baconDeserturi racoritoare de vara
Inghetata cu zmeura, capsuni si creme anglaiseSa redescoperi anumite mancaruri simple din copilarie este o adevarata bucurie gastronomica. Hribi sau pitoance cum mai sunt...
Tocanita de hribi cu smantana si mamaligaPregatite cu mare drag pentru o gustare delicioasa...va invit sa degustati :)
Mini-tarte cu ciuperci si branzica Miez de lapteDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti
Comentarii