Pentru supa din carne de vita cu galusti carnea se curata, se spala. telina, morcovii, ceapa, patrunjelul radacina si pastarnacul se curata, se spala si se cresteaza.
Pentru supa din carne de vita cu galusti carnea se curata, se spala. telina, morcovii, ceapa, patrunjelul radacina si pastarnacul se curata, se spala si se cresteaza. Ouale se trec prin jet de apa rece si se separa albusurile de galbenusuri. Patrunjelul verde se curata, se spala si se taie marunt. Cascavalul se curata de coaja si se rade. Carnea se fierbe in cca 2,5 l apa cu sare. Se spumeaza. Cand carnea este fiarta pe jumatate, se adauga legumele, cuburile MAGGI si se continua fierberea (punem si piper). Dupa fierbere se
scoate carnea si piperul. Supa se strecoara. Se prepara galustile - galbenusurile se bat intr-un vas; treptat, se adauga gris, branza de vaci, cascaval ras, sare si albusurile batute spuma. Se formeaza galusti care se pun la fiert in apa cu sare. Dupa ce au fiert, se adauga in supa.
Supa din carne de vita cu galusti supa se serveste fierbinte, cu patrunjel verde deasupra.
Acestea sunt vestitele clatite americane, groase, spongioase care sunt adesea consumate cu sirop de artar sau bacon prajit....
American pancakesPentru ciorba radauteana aveti nevoie de piept de pui, morcovi, ceapa, ardei, telina, usturoi, pastarnac, oua, smantana si...
Ciorba radauteana cu piept de puiVine din Turcia, Arabia, Balcani și are o savoare aparte. Se prepară ba cu cartofi fierți, piure sau chiar prăjiți, ba...
Musaca de cartofi cu carne de vitel - Reteta videoIata o reteta super simpla de chec aromat cu lamaie, usor crocant de la macul din interior si cu o glazura dulce-acrisoara de...
Desert chec cu lamaie si macBriose cu crema de ciocolata. Reteta simpla si delicioasa de cupcakes cu crema ganache. Descopera cum sa prepari rapid aceste...
Briose cu crema de ciocolata. Reteta simpla si delicioasa de cupcakes cu crema ganache
Comentarii