Supa din carne de vita cu ravioli

Pentru supa din carne de vita cu ravioli carnea se curata de pielite si se spala. Morcovii, telina, patrunjelul radacina, pastarnacul si ceapa se curata, se spala si se cresteaza.

Timp pregatire
120 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • Pentru 5 portii:
  • carne de vita - 350 g
  • patrunjel radacina - 100 g
  • pastarnac radacina - 100 g
  • telina radacina - 50 g
  • morcovi - 150 g
  • ceapa - 100 g
  • patrunjel verde - 1 legatura
  • sare dupa gust
  • 2 cuburi MAGGI de vita
  • Pentru Ravioli:
  • carne de vita - 100 g
  • faina - 150 g
  • oua - 2 bucati
  • piper macinat si boabe
  • dupa gust

Mod de preparare

Pentru supa din carne de vita cu ravioli carnea se curata de pielite si se spala. Morcovii, telina, patrunjelul radacina, pastarnacul si ceapa se curata, se spala si se cresteaza. Patrunjelul verde se curata, se spala si se taie marunt. Faina se cerne. Carnea se fierbe in cca 2-3 l de apa cu sare. Se spumeaza. Cand carnea este pe jumatate fiarta, se adauga morcovi, telina, patrunjel radacina, pastarnac, ceapa, cuburile MAGGI si piper boabe. Dupa fierbere, carnea si legumele se scot in alt vas. Separat, se prepara Ravioli - faina, 1 ou si sare, din care se face o coca. Carnea fiarta si racita (120 g se da prin masina de tocat) se amesteca cu 1 ou, sare si piper. Coca se intinde sub forma unor patrate de 3-4 cm, care se umplu cu compozitia de carne si se impaturesc in forma de triunghi, presand bine marginile. Ravioli se fierb in apa clocotita cu sare timp de 15 minute. Se adauga in supa.

Supa din carne de vita cu ravioli se serveste cu cate 2-3 ravioli la portie si patrunjel verde deasupra.


 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni

Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni

Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...

Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni
Salata de leurda

Salata de leurda

Se spala frunzele de leurda si se taie. Ouala se fierb tari. Se taie cubulete. Se pune maioneza, sare dupa gust si se amesteca.

Salata de leurda
Chiftelute frigarui

Chiftelute frigarui

Pentru prepararea de chiftelute frigarui amestecaţi într-un castron carnea tocată cu ceapa tocată cât mai mărunt,...

Chiftelute frigarui
Cele mai apreciate rețete
Friptura de miel in vin
1
Retete de Pasti

Friptura de miel in vin

Traditionalul pe masa de Paste!!

Friptura de miel in vin
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la Vascau
2
Aperitive cu branza

Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la Vascau

Bucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...

Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la Vascau
Mosocoarna cu prune
3
Prajituri

Mosocoarna cu prune

Este o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.

Mosocoarna cu prune
Prajitura Tosca
4
Retete de Pasti

Prajitura Tosca

O prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.

Prajitura Tosca
Parteneri
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Gustos.RO

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa
ReteteCulinare.RO

Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa

Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...

Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa