Supa din carne de vita cu ravioli

Pentru supa din carne de vita cu ravioli carnea se curata de pielite si se spala. Morcovii, telina, patrunjelul radacina, pastarnacul si ceapa se curata, se spala si se cresteaza.

Timp pregatire
120 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • Pentru 5 portii:
  • carne de vita - 350 g
  • patrunjel radacina - 100 g
  • pastarnac radacina - 100 g
  • telina radacina - 50 g
  • morcovi - 150 g
  • ceapa - 100 g
  • patrunjel verde - 1 legatura
  • sare dupa gust
  • 2 cuburi MAGGI de vita
  • Pentru Ravioli:
  • carne de vita - 100 g
  • faina - 150 g
  • oua - 2 bucati
  • piper macinat si boabe
  • dupa gust

Mod de preparare

Pentru supa din carne de vita cu ravioli carnea se curata de pielite si se spala. Morcovii, telina, patrunjelul radacina, pastarnacul si ceapa se curata, se spala si se cresteaza. Patrunjelul verde se curata, se spala si se taie marunt. Faina se cerne. Carnea se fierbe in cca 2-3 l de apa cu sare. Se spumeaza. Cand carnea este pe jumatate fiarta, se adauga morcovi, telina, patrunjel radacina, pastarnac, ceapa, cuburile MAGGI si piper boabe. Dupa fierbere, carnea si legumele se scot in alt vas. Separat, se prepara Ravioli - faina, 1 ou si sare, din care se face o coca. Carnea fiarta si racita (120 g se da prin masina de tocat) se amesteca cu 1 ou, sare si piper. Coca se intinde sub forma unor patrate de 3-4 cm, care se umplu cu compozitia de carne si se impaturesc in forma de triunghi, presand bine marginile. Ravioli se fierb in apa clocotita cu sare timp de 15 minute. Se adauga in supa.

Supa din carne de vita cu ravioli se serveste cu cate 2-3 ravioli la portie si patrunjel verde deasupra.


 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Dulceata si peltea de gutui

Dulceata si peltea de gutui

Dulceata si pelteua de gutui sunt usor de preparat, dar care e diferenta intre ele? Din miezul merelor gutui se face...

Dulceata si peltea de gutui
Conopida pane

Conopida pane

O reteta gustoasa si rapida cu conopida. Conopida pane delicioasa servita calda cu un sos rece de smantana cu maioneza.

Conopida pane
Varza noua calita in tuci

Varza noua calita in tuci

Toamna in farfurie!!

Varza noua calita in tuci