1. Spalam bucatile de coada,le stergem cu servet de hirtie si le punem in ulei la prajit pe ambele parti. Cind sint prajite, presaram ling
1. Spalam bucatile de coada,le stergem cu servet de hirtie si le punem in ulei la prajit pe ambele parti.
Cind sint prajite, presaram lingurita de faina, amestecam si lasam 1 minut la prajit.
2. Adaugam legumele curatate,spalate si tocate. Le lasam putin la prajit.
3. Adaugam apa fierbinte si legatura de patrunjel tinerel cu tot cu radacina
(spalam foarte bine)Condimentam cu sare si piper.
Se poate pune piper boabe.
4. Lasam sa fiarba timp de o ora la foc potrivit/domol ,chiar o ora jumatate-cu capac.
Turnam bulionul,amestecam,si mai lasam inca ora la fiert,cu capac,la foc domol
(carnea trebuie sa se desprinda de pe coada).
5. Cind e fiarta,curatam carnea de pe os,si o adaugam inapoi in supa.
Degustam,daca e nevoie condimentam si mai lasam un clocot scurt de 1-2 minute.
6. Se poate cu un mot de smintina,daca doriti.
Reteta propusa de MAYA.
O prajitura aromata perfecta si racoritoare! Enjoy!
Prajitura cu cocos si visinePentru ca pietele s-au umplut de dovlecei, ardei si vinete frumoase frumoase… o sa va arat azi reteta perfecta pentru o...
Legume umplute cu puiSalata caprese imbina intr-un mod miraculos gustul rosiilor cu cel al branzei mozarella; totul desavarsit cu ulei de masline...
Salata caprese cu rosii cherryO rețetă așa de reciclare cu ce mai avem prin frigider. Astfel de rețete fac mereu parte din colecția retete de suflet...
Dovlecei umpluti cu de toatePrepara o zmeurata de casa, dulce si parfumata, ideala pentru ocazii speciale si nu numai. Reteta clasica, usor de urmat, cu...
Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura
Comentarii