1. Spalam bucatile de coada,le stergem cu servet de hirtie si le punem in ulei la prajit pe ambele parti. Cind sint prajite, presaram ling
1. Spalam bucatile de coada,le stergem cu servet de hirtie si le punem in ulei la prajit pe ambele parti.
Cind sint prajite, presaram lingurita de faina, amestecam si lasam 1 minut la prajit.
2. Adaugam legumele curatate,spalate si tocate. Le lasam putin la prajit.
3. Adaugam apa fierbinte si legatura de patrunjel tinerel cu tot cu radacina
(spalam foarte bine)Condimentam cu sare si piper.
Se poate pune piper boabe.
4. Lasam sa fiarba timp de o ora la foc potrivit/domol ,chiar o ora jumatate-cu capac.
Turnam bulionul,amestecam,si mai lasam inca ora la fiert,cu capac,la foc domol
(carnea trebuie sa se desprinda de pe coada).
5. Cind e fiarta,curatam carnea de pe os,si o adaugam inapoi in supa.
Degustam,daca e nevoie condimentam si mai lasam un clocot scurt de 1-2 minute.
6. Se poate cu un mot de smintina,daca doriti.
Reteta propusa de MAYA.

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta video
Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...
Curcan umplut de Craciun
Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...
Carnati proaspeti de porc
Comentarii