Supa din coada de bou,Ochsenschwanzsuppe a la Maya

1. Spalam bucatile de coada,le stergem cu servet de hirtie si le punem in ulei la prajit pe ambele parti. Cind sint prajite, presaram ling

Timp pregatire
100 minute
Complexitate
redusa
Supa din coada de bou,Ochsenschwanzsuppe a la Maya

Ingrediente

  • * 700 g coada de bou
  • * 500 ml bulion de rosii
  • * 2 cepe
  • * 4 morcoviori
  • * 1 bucata de telina
  • * 1 legatura patrunjel tinar cu radacina
  • * 3 l apa fierbinte
  • * 1 lingurita faina
  • * piper
  • * sare
  • * 3-4 linguri ulei de floarea soarelui
  • * 1 foaie de dafin (fac.)

Mod de preparare

1. Spalam bucatile de coada,le stergem cu servet de hirtie si le punem in ulei la prajit pe ambele parti.

Cind sint prajite, presaram lingurita de faina, amestecam si lasam 1 minut la prajit.

2. Adaugam legumele curatate,spalate si tocate. Le lasam putin la prajit.

3. Adaugam apa fierbinte si legatura de patrunjel tinerel cu tot cu radacina

(spalam foarte bine)Condimentam cu sare si piper.

Se poate pune piper boabe.

4. Lasam sa fiarba timp de o ora la foc potrivit/domol ,chiar o ora jumatate-cu capac.

Turnam bulionul,amestecam,si mai lasam inca ora la fiert,cu capac,la foc domol

(carnea trebuie sa se desprinda de pe coada).

5. Cind e fiarta,curatam carnea de pe os,si o adaugam inapoi in supa.

Degustam,daca e nevoie condimentam si mai lasam un clocot scurt de 1-2 minute.

6. Se poate cu un mot de smintina,daca doriti.

Reteta propusa de MAYA.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Dulceata si peltea de gutui

Dulceata si peltea de gutui

Dulceata si pelteua de gutui sunt usor de preparat, dar care e diferenta intre ele? Din miezul merelor gutui se face...

Dulceata si peltea de gutui
Conopida pane

Conopida pane

O reteta gustoasa si rapida cu conopida. Conopida pane delicioasa servita calda cu un sos rece de smantana cu maioneza.

Conopida pane
Varza noua calita in tuci

Varza noua calita in tuci

Toamna in farfurie!!

Varza noua calita in tuci