Taiem cartofii cubulete, iar fasolea verde o taiem in fasii de 2 cm in lungime si le punem la fiert in atata apa cat sa le acopere. Presaram cu sare,
Taiem cartofii cubulete, iar fasolea verde o taiem in fasii de 2 cm in lungime si le punem la fiert in atata apa cat sa le acopere.
Presaram cu sare, adaugam foile de dafin si carnatul taiat rondele. Nu este necesar sa adaugam untura sau boia separat, sunt suficiente cele continute de carnat.
Amestecam 1 lingura de faina cu 1 pahar de smantana si ingrosam supa cand toate ingredientele sunt fierte.
Adaugam putin delicat sau cuburi pentru supa, daca este necesar.
Pofta buna!
Alte retete culinare
recomandate:
Tarta cu spanac
Rulada de miel cu spanac
Salata de spanac cu somon afumat
Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni• spalati si curatati bine fasolea verde • taiati baconul cubulete • cu ajutorul aparatului de
Fasole păstăi cu sos de soia si baconDeserturi racoritoare de vara
Inghetata cu zmeura, capsuni si creme anglaiseSa redescoperi anumite mancaruri simple din copilarie este o adevarata bucurie gastronomica. Hribi sau pitoance cum mai sunt...
Tocanita de hribi cu smantana si mamaligaSunt minunați ardeii iuți conservați în oțet, combinați cu ceapă! Sunt buni de servit cu ciorbe și nu sunt...
Salata de ardei iuti cu ceapa in otetDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti
Comentarii