Taiem cartofii cubulete, iar fasolea verde o taiem in fasii de 2 cm in lungime si le punem la fiert in atata apa cat sa le acopere. Presaram cu sare,
Taiem cartofii cubulete, iar fasolea verde o taiem in fasii de 2 cm in lungime si le punem la fiert in atata apa cat sa le acopere.
Presaram cu sare, adaugam foile de dafin si carnatul taiat rondele. Nu este necesar sa adaugam untura sau boia separat, sunt suficiente cele continute de carnat.
Amestecam 1 lingura de faina cu 1 pahar de smantana si ingrosam supa cand toate ingredientele sunt fierte.
Adaugam putin delicat sau cuburi pentru supa, daca este necesar.
Pofta buna!
Alte retete culinare
recomandate:
Tarta cu spanac
Rulada de miel cu spanac
Salata de spanac cu somon afumat
• taiati avocado-ul pe jumatate, pe lungime. Rotiti apoi una dintre parti pana se va desprinde de pe sambure. Apoi
Guacamole• curatati si taiati telina, pastarnacii si radacina de patrunjel, cubulete• taiati si bucatile de apio tot cubulete•
Supa crema de telina si pastarnacNegresa cu nuci si sos de cafea este o reteta de prajitura foarte simpla. Pe culinar.ro se gasesc multe alte retete de...
Negresa cu nuci si sos de cafeaRetete dietetice
Evantai de vinete cu rosii la cuptorO prajitura de sezon delicioasa, mai ales pentru iubitorii cheesecake-ului.
Cheesecake cu capsuniO alta reteta de cornulete, cu un aluat tare bun si fraged. Se lucreaza foarte usor cu acest aluat si vi-l recomand cu mare...
Cornulete fragedeSe ung folie de napolitana cu branza topita.E mai bine sa ungem partea cu patratele mici, altfel va fi nevoie de mai mult de...
Aperitiv cu foi de napolitane si carne tocataRetete pentru mese in familie De sezon!
Mancarica de spanac verde si orez cu oua posate de prepelita
Comentarii