1. Se curata zarzavatul , se spala, se taie bucatele (conopida se desface in buchetele, spanacul se taie fidea) 2. Se pun legumele la fiert in apa clo
1. Se curata zarzavatul , se spala, se taie bucatele (conopida se desface in buchetele, spanacul se taie fidea)
2. Se pun legumele la fiert in apa clocotita cu sare si se lasa sa fiarba timp de 30 de minute.
3. Separat se amesteca 1 lingura de faina in lapte si se toarna peste amestecul de legume.
4. Se pune untul si se mai fierbe putin.
5. Se opreste focul si se adauga patrunjelul tocat si piperul dupa gust

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta video
Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...
Curcan umplut de Craciun
Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...
Carnati proaspeti de porc
Comentarii