Supa finlandeza

1. Se curata zarzavatul , se spala, se taie bucatele (conopida se desface in buchetele, spanacul se taie fidea) 2. Se pun legumele la fiert in apa clo

Timp pregatire
55 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 200 g fasole verde
  • 1 ceapa
  • 2 cartofi
  • 1 conopida mica
  • 1 morcov
  • 200 g spanac
  • 100 g unt
  • 1 l lapte
  • 1 lingura faina
  • 1 legatura patrunjel verde
  • 1.5 l apa
  • sare
  • piper

Mod de preparare

1. Se curata zarzavatul , se spala, se taie bucatele (conopida se desface in buchetele, spanacul se taie fidea)

2. Se pun legumele la fiert in apa clocotita cu sare si se lasa sa fiarba timp de 30 de minute.

3. Separat se amesteca 1 lingura de faina in lapte si se toarna peste amestecul de legume.

4. Se pune untul si se mai fierbe putin.

5. Se opreste focul si se adauga patrunjelul tocat si piperul dupa gust

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cozonac floare, reteta video

Cozonac floare, reteta video

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.

Cozonac floare, reteta video
Curcan umplut de Craciun

Curcan umplut de Craciun

Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...

Curcan umplut de Craciun
Carnati proaspeti de porc

Carnati proaspeti de porc

Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...

Carnati proaspeti de porc