1. Se curata zarzavatul , se spala, se taie bucatele (conopida se desface in buchetele, spanacul se taie fidea) 2. Se pun legumele la fiert in apa clo
1. Se curata zarzavatul , se spala, se taie bucatele (conopida se desface in buchetele, spanacul se taie fidea)
2. Se pun legumele la fiert in apa clocotita cu sare si se lasa sa fiarba timp de 30 de minute.
3. Separat se amesteca 1 lingura de faina in lapte si se toarna peste amestecul de legume.
4. Se pune untul si se mai fierbe putin.
5. Se opreste focul si se adauga patrunjelul tocat si piperul dupa gust
Foarte gustoasa si usor de preparat aceasta mancarica.
Spanac cu usturoi verde, la cuptorRetete dietetice Vara, legumele sunt foarte gustoase. Iar din combinatia cu carnea de pui iese un...
Pulpe de pui cu legume la cuptorCiorba cu carne de porc este una dintre ciorbele preferate ale familiei noastre de la mic la mare. Pofta buna!!
Ciorba cu carne de porcNectarul de caise este o băutură delicioasă și revigorantă, realizată din caise proaspete și câteva ingrediente...
Nectar de caiseCoquelet de Bretagne este un suculent si delicios pui la cuptor, plin de arome si savoare si care merita incercat macar o data.
Coquelet de Bretagne - FrantaDescoperă rețeta de înghețată de iaurt cu căpșuni, cremoasă și aromată. Prepară acasă o înghețată sănătoasă...
Inghetata de iaurt si capsuni. Reteta de inghetata de casa, cremoasa si aromata
Comentarii