Taiem varza fasii. Taiem morcovii cubulete. Taiem slanina in bucatele mici. Prajim slanina intr-o oala. Adaugam legumele si le prajim pana prind culo
Taiem varza fasii. Taiem morcovii cubulete.
Taiem slanina in bucatele mici. Prajim slanina intr-o oala. Adaugam legumele si le prajim pana prind culoare.
Presaram cu faina, amestecam, presaram si o lingura de boia si turnam incet apa deasupra (cel mai bine ar fi sa folosim zeama de la carne afumata, daca nu avem putem folosi mai multa slanina).
Dupa ce da in clocot adaugam varza. Taiem rondele crenvustii si ii adaugam la supa.
Cand varza devine moale supa este gata.
Pofta buna!
Alte retete culinare
recomandate:
Mancare de mazare cu pui
Supa de mazare boabe cu galuste
Mazare la cuptor
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielBucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la VascauEste o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.
Mosocoarna cu pruneO prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.
Prajitura ToscaIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii