Supa Frankfurt

Taiem varza fasii. Taiem morcovii cubulete. Taiem slanina in bucatele mici. Prajim slanina intr-o oala. Adaugam legumele si le prajim pana prind culo

Timp pregatire
40 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • ½ capatana varza
  • 1 morcov galben
  • alb
  • 50 gr slanina afumata
  • 1 lingura faina
  • 1 lingura boia
  • 3 perechi crenvusti

Mod de preparare

Taiem varza fasii. Taiem morcovii cubulete.

Taiem slanina in bucatele mici. Prajim slanina intr-o oala. Adaugam legumele si le prajim pana prind culoare.

Presaram cu faina, amestecam, presaram si o lingura de boia si turnam incet apa deasupra (cel mai bine ar fi sa folosim zeama de la carne afumata, daca nu avem putem folosi mai multa slanina).

Dupa ce da in clocot adaugam varza. Taiem rondele crenvustii si ii adaugam la supa.

Cand varza devine moale supa este gata.
Pofta buna!

Alte retete culinare

recomandate:

Mancare de mazare cu pui

Supa de mazare boabe cu galuste

Mazare la cuptor

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cozonac floare, reteta video

Cozonac floare, reteta video

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.

Cozonac floare, reteta video
Curcan umplut de Craciun

Curcan umplut de Craciun

Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...

Curcan umplut de Craciun
Carnati proaspeti de porc

Carnati proaspeti de porc

Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...

Carnati proaspeti de porc