Supa greceasca de fazan

Fazanul se curata, se spala, se taie bucati, apoi se pune la fiert cu in apa cu sare, piper si zarzavatul intreg. Se adauga coaja rasa de la o lamaie

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 fazan
  • 2 morcovi
  • 1 radacina de patrunjel
  • 1 radacina pastarnac
  • 1 jumatate telina
  • sare
  • 6- 8 boabe de piper
  • 150 gr orez
  • 2 oua
  • zeama si coaja de la o lamaie

Mod de preparare

Fazanul se curata, se spala, se taie bucati, apoi se pune la fiert cu in apa cu sare, piper si zarzavatul intreg. Se adauga coaja rasa de la o lamaie si cand carnea incepe sa se inmoaie se pune orezul. Cand a fiert, se ia de pe foc si se adauga ouale batute, amestecate cu zeama de lamaie.


Se serveste calda.

Alte retete:

Rulada de porc Friptura de vita la cuptor Ciorba radauteana

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Dulceata si peltea de gutui

Dulceata si peltea de gutui

Dulceata si pelteua de gutui sunt usor de preparat, dar care e diferenta intre ele? Din miezul merelor gutui se face...

Dulceata si peltea de gutui
Conopida pane

Conopida pane

O reteta gustoasa si rapida cu conopida. Conopida pane delicioasa servita calda cu un sos rece de smantana cu maioneza.

Conopida pane
Varza noua calita in tuci

Varza noua calita in tuci

Toamna in farfurie!!

Varza noua calita in tuci