Supa lui Unchiul Bill este o supa de carne delicioasa si consistenta. Cu o seara inainte se pune mazarea la inmuiat. Se adauga toata ingredientele la fiert in oala cu presiune.
Supa lui Unchiul Bill este o supa de carne delicioasa si consistenta. Cu o seara inainte se pune mazarea la inmuiat.
Se adauga toata ingredientele la fiert in oala cu presiune cam 40 de minute.Daca folositi o oala normala se tine mai mult.
Cand e gata se ia carnea de pe os si se adauga inapoi in supa bucatile de carne.
Daca iese prea groasa,se mai poate adauga apa.
Supa lui Unchiul Bill se serveste cu paine.
Sursa acestei retete este blogul culinar mitinitta.
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielBucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la VascauEste o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.
Mosocoarna cu pruneO prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.
Prajitura ToscaIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii