Pisam usturoiul si ceapa. Le calim in ulei fierbinte. Adaugam morcovii taiati cubulete, radacina, gulia, telina si mazarea. Dupa cateva minute adauga
Pisam usturoiul si ceapa. Le calim in ulei fierbinte. Adaugam morcovii taiati cubulete, radacina, gulia, telina si mazarea.
Dupa cateva minute adaugam carnea si amestecam. Presaram cu boia si sare, amestecam si adaugam 2 l de apa.
Fierbem 25 de minute dupa care adugam cartofii taiati marunt si conopida.
Dupa ce a dat in clocot adaugam tarhonul.
Atunci e gata, cand tarhonul devine moale.
Pofta buna!
Va recomandam si alte retete:
Tocanita de vitel cu galuste
Varza cu carne bigos
Vinete impanate
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielBucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la VascauEste o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.
Mosocoarna cu pruneO prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.
Prajitura ToscaVoiam sa fac ceva bun si sa se poata pune si la pachet pentru scoala sau de ce nu, la serviciu! Si neaparat sa fie cu nuca...
Desert spirale cu ciocolata si nucaIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii