Supa macelarului

Pisam usturoiul si ceapa. Le calim in ulei fierbinte. Adaugam morcovii taiati cubulete, radacina, gulia, telina si mazarea. Dupa cateva minute adauga

Timp pregatire
40 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 lingura ulei
  • 1 ceapa rosie
  • 1 catel usturoi
  • 1 radacina
  • 2 morcovi
  • 1 felie gulie
  • 1 felie telina
  • 2 buchete conopida
  • 10 dkg mazare
  • 2 cartofi
  • 10 dkg carne de porc macinata
  • ½ ardei verde
  • ½ rosie
  • 2 linguri tarhon
  • maghiran
  • 1 lingurita boia
  • piper
  • sare

Mod de preparare

Pisam usturoiul si ceapa. Le calim in ulei fierbinte. Adaugam morcovii taiati cubulete, radacina, gulia, telina si mazarea.

Dupa cateva minute adaugam carnea si amestecam. Presaram cu boia si sare, amestecam si adaugam 2 l de apa.

Fierbem 25 de minute dupa care adugam cartofii taiati marunt si conopida.

Dupa ce a dat in clocot adaugam tarhonul.

Atunci e gata, cand tarhonul devine moale.
Pofta buna!

Va recomandam si alte retete:

Tocanita de vitel cu galuste

Varza cu carne bigos

Vinete impanate

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Prajitura cu ciocolata si zmeura
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori