Pisam usturoiul si ceapa. Le calim in ulei fierbinte. Adaugam morcovii taiati cubulete, radacina, gulia, telina si mazarea. Dupa cateva minute adauga
Pisam usturoiul si ceapa. Le calim in ulei fierbinte. Adaugam morcovii taiati cubulete, radacina, gulia, telina si mazarea.
Dupa cateva minute adaugam carnea si amestecam. Presaram cu boia si sare, amestecam si adaugam 2 l de apa.
Fierbem 25 de minute dupa care adugam cartofii taiati marunt si conopida.
Dupa ce a dat in clocot adaugam tarhonul.
Atunci e gata, cand tarhonul devine moale.
Pofta buna!
Va recomandam si alte retete:
Tocanita de vitel cu galuste
Varza cu carne bigos
Vinete impanate
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii