Ceapa, telina, cartofii si pastarnacul se pun la fiert in putina apa cu sare. Cand sunt aproape fierte, se adauga fileul de cod si laptele. Dupa ce a
Ceapa, telina, cartofii si pastarnacul se pun la fiert in putina apa cu sare. Cand sunt aproape fierte, se adauga fileul de cod si laptele. Dupa ce a fiert bine pestele, se scot legumele si pestele, se paseaza, se pun inapoi in zeama si se mai da un clocot. La sfarsit se drege cu un ou batut cu putina smantana si se presara patrunjel pe deasupra.
Se poate servi si rece (e chiar mai buna) cu paine prajita, calda
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii