Supa marii de gheata

Ceapa, telina, cartofii si pastarnacul se pun la fiert in putina apa cu sare. Cand sunt aproape fierte, se adauga fileul de cod si laptele. Dupa ce a

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 1
  • 2 kg cod
  • o ceapa
  • 2 cartofi
  • o telina un pastarnac
  • 1
  • 2 l lapte
  • sare
  • patrunjel

Mod de preparare

Ceapa, telina, cartofii si pastarnacul se pun la fiert in putina apa cu sare. Cand sunt aproape fierte, se adauga fileul de cod si laptele. Dupa ce a fiert bine pestele, se scot legumele si pestele, se paseaza, se pun inapoi in zeama si se mai da un clocot. La sfarsit se drege cu un ou batut cu putina smantana si se presara patrunjel pe deasupra.
Se poate servi si rece (e chiar mai buna) cu paine prajita, calda

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Dulceata si peltea de gutui

Dulceata si peltea de gutui

Dulceata si pelteua de gutui sunt usor de preparat, dar care e diferenta intre ele? Din miezul merelor gutui se face...

Dulceata si peltea de gutui
Conopida pane

Conopida pane

O reteta gustoasa si rapida cu conopida. Conopida pane delicioasa servita calda cu un sos rece de smantana cu maioneza.

Conopida pane
Varza noua calita in tuci

Varza noua calita in tuci

Toamna in farfurie!!

Varza noua calita in tuci