Supa marii de gheata

Ceapa, telina, cartofii si pastarnacul se pun la fiert in putina apa cu sare. Cand sunt aproape fierte, se adauga fileul de cod si laptele. Dupa ce a

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 1
  • 2 kg cod
  • o ceapa
  • 2 cartofi
  • o telina un pastarnac
  • 1
  • 2 l lapte
  • sare
  • patrunjel

Mod de preparare

Ceapa, telina, cartofii si pastarnacul se pun la fiert in putina apa cu sare. Cand sunt aproape fierte, se adauga fileul de cod si laptele. Dupa ce a fiert bine pestele, se scot legumele si pestele, se paseaza, se pun inapoi in zeama si se mai da un clocot. La sfarsit se drege cu un ou batut cu putina smantana si se presara patrunjel pe deasupra.
Se poate servi si rece (e chiar mai buna) cu paine prajita, calda

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cozonac floare, reteta video

Cozonac floare, reteta video

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.

Cozonac floare, reteta video
Curcan umplut de Craciun

Curcan umplut de Craciun

Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...

Curcan umplut de Craciun
Carnati proaspeti de porc

Carnati proaspeti de porc

Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...

Carnati proaspeti de porc