Supa mexicana de perisoare cu oregano este deosebit de gustoasa, mult mai aromata decat ciorba de perisoare obisnuita.
Supa mexicana de perisoare cu oregano este deosebit de gustoasa, mult mai aromata decat ciorba de perisoare obisnuita.Se amesteca carnea tocata cu oul,orezul,paprika dulce si iute si sare. Se formeaza perisoare de marimea unei nuci sau dupa marimea dorita.
Pune uleiul intr-o craticioara si caleste ceapa si usturoiul.
Adauga rosiile pasate si supa de vita.
Cand incepe sa fiarba supa,adauga perisoarele una cate una.
Acopera cu un capac si lasa la fiert cam 20 de minute, pe foc mic.
Supa mexicana de perisoare se serveste cu oregano presarat deasupra.
Sursa acestei retete este blogul culinar Mitinita.
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii