Supa mexicana de perisoare cu oregano este deosebit de gustoasa, mult mai aromata decat ciorba de perisoare obisnuita.
Supa mexicana de perisoare cu oregano este deosebit de gustoasa, mult mai aromata decat ciorba de perisoare obisnuita.Se amesteca carnea tocata cu oul,orezul,paprika dulce si iute si sare. Se formeaza perisoare de marimea unei nuci sau dupa marimea dorita.
Pune uleiul intr-o craticioara si caleste ceapa si usturoiul.
Adauga rosiile pasate si supa de vita.
Cand incepe sa fiarba supa,adauga perisoarele una cate una.
Acopera cu un capac si lasa la fiert cam 20 de minute, pe foc mic.
Supa mexicana de perisoare se serveste cu oregano presarat deasupra.
Sursa acestei retete este blogul culinar Mitinita.

Dulceata si pelteua de gutui sunt usor de preparat, dar care e diferenta intre ele? Din miezul merelor gutui se face...
Dulceata si peltea de gutui
O reteta gustoasa si rapida cu conopida. Conopida pane delicioasa servita calda cu un sos rece de smantana cu maioneza.
Conopida pane
Comentarii