Taiem cartofii cubulete. Prajim in untura ceapa taiata marunt. Daca s-a prajit ceapa o luam de pe foc si adaugam praful de boia si o diluam cu putina
Taiem cartofii cubulete.
Prajim in untura ceapa taiata marunt. Daca s-a prajit ceapa o luam de pe foc si adaugam praful de boia si o diluam cu putina apa.
O punem inapoi pe foc si adaugam cartofii, amestecam, diluam cu apa si presaram cu sare si piper.
Intre timp taiem cubulete rosiile, feliem ardeii si le adaugam la supa, fierbem 2-3 minute fara capac, apoi acoperim oala.
Intre timp preparam aluatul cu ouale, faina si putina apa. Framantam bine si ungem marginile cu untura, taiem aluatul in forma de taitei.
Ii punem in supa in timp ce da in clocot si fierbem supa pana e gata.
Pofta buna!
Va recomandam si alte mancaruri:
Salata de cruditati cu smantana
Sparanghel alb cu muschi crocant si sos
Pui cu mazare si morcovi in sos de smantana
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielBucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la VascauEste o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.
Mosocoarna cu pruneO prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.
Prajitura ToscaIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii