Taiem cartofii cubulete. Prajim in untura ceapa taiata marunt. Daca s-a prajit ceapa o luam de pe foc si adaugam praful de boia si o diluam cu putina
Taiem cartofii cubulete.
Prajim in untura ceapa taiata marunt. Daca s-a prajit ceapa o luam de pe foc si adaugam praful de boia si o diluam cu putina apa.
O punem inapoi pe foc si adaugam cartofii, amestecam, diluam cu apa si presaram cu sare si piper.
Intre timp taiem cubulete rosiile, feliem ardeii si le adaugam la supa, fierbem 2-3 minute fara capac, apoi acoperim oala.
Intre timp preparam aluatul cu ouale, faina si putina apa. Framantam bine si ungem marginile cu untura, taiem aluatul in forma de taitei.
Ii punem in supa in timp ce da in clocot si fierbem supa pana e gata.
Pofta buna!
Va recomandam si alte mancaruri:
Salata de cruditati cu smantana
Sparanghel alb cu muschi crocant si sos
Pui cu mazare si morcovi in sos de smantana

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta video
Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...
Curcan umplut de Craciun
Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...
Carnati proaspeti de porc
Comentarii