Taiem cartofii cubulete. Prajim in untura ceapa taiata marunt. Daca s-a prajit ceapa o luam de pe foc si adaugam praful de boia si o diluam cu putina
Taiem cartofii cubulete.
Prajim in untura ceapa taiata marunt. Daca s-a prajit ceapa o luam de pe foc si adaugam praful de boia si o diluam cu putina apa.
O punem inapoi pe foc si adaugam cartofii, amestecam, diluam cu apa si presaram cu sare si piper.
Intre timp taiem cubulete rosiile, feliem ardeii si le adaugam la supa, fierbem 2-3 minute fara capac, apoi acoperim oala.
Intre timp preparam aluatul cu ouale, faina si putina apa. Framantam bine si ungem marginile cu untura, taiem aluatul in forma de taitei.
Ii punem in supa in timp ce da in clocot si fierbem supa pana e gata.
Pofta buna!
Va recomandam si alte mancaruri:
Salata de cruditati cu smantana
Sparanghel alb cu muschi crocant si sos
Pui cu mazare si morcovi in sos de smantana
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii