Supa ragut din pasare cu galusti

Pentru supa ragut din pasare cu galusti pipotele de pui se curata, se spala si se oparesc. Tacamurile de pui se spala si se portioneaza.

Timp pregatire
120 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • Pentru 5 portii:
  • tacamuri de pui - 500 g
  • pipote de pui - 150 g
  • oua - 1 bucata
  • faina - 100 g
  • ceapa - 100 g
  • telina radacina - 50 g
  • morcovi - 100 g
  • patrunjel radacina - 50 g
  • pastarnac radacina - 50 g
  • patrunjel verde - 1 legatura
  • sare si piper dupa gust
  • 3 cuburi MAGGI de gaina

Mod de preparare

Pentru supa ragut din pasare cu galusti pipotele de pui se curata, se spala si se oparesc. Tacamurile de pui se spala si se portioneaza. Morcovii, patrunjelul radacina, pastarnacul si telina se curata, se spala si se taie marunt. Faina se cerne. Ouale se trec prin jet de apa rece. Patrunjelul verde se curata, se spala si se taie marunt. Tacamurile si pipotele se fierb in cca 2 l de apa cu sare. Se spumeaza. Se adauga morcovi, pastarnac, patrunjel radacina, telina, ceapa, cuburile MAGGI si piper. Din faina, ou si sare se prepara o coca din care se formeaza galustile, care apoi se fierb separat in putina supa. Dupa fierbere, se trec prin jet de apa rece si se adauga in supa.

Supa ragut din pasare cu galusti se serveste fierbinte, cu patrunjel verde deasupra.


 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Dulceata si peltea de gutui

Dulceata si peltea de gutui

Dulceata si pelteua de gutui sunt usor de preparat, dar care e diferenta intre ele? Din miezul merelor gutui se face...

Dulceata si peltea de gutui
Conopida pane

Conopida pane

O reteta gustoasa si rapida cu conopida. Conopida pane delicioasa servita calda cu un sos rece de smantana cu maioneza.

Conopida pane
Varza noua calita in tuci

Varza noua calita in tuci

Toamna in farfurie!!

Varza noua calita in tuci