Pentru supa ragut din pasare cu galusti pipotele de pui se curata, se spala si se oparesc. Tacamurile de pui se spala si se portioneaza.
Pentru supa ragut din pasare cu galusti pipotele de pui se curata, se spala si se oparesc. Tacamurile de pui se spala si se portioneaza. Morcovii, patrunjelul radacina, pastarnacul si telina se curata, se spala si se taie marunt. Faina se cerne. Ouale se trec prin jet de apa rece. Patrunjelul verde se curata, se spala si se taie marunt. Tacamurile si pipotele se fierb in cca 2 l de apa cu sare. Se spumeaza. Se adauga morcovi, pastarnac, patrunjel radacina, telina, ceapa, cuburile MAGGI si piper. Din faina, ou si sare se prepara o coca din care se formeaza galustile, care apoi se fierb separat in putina supa. Dupa fierbere, se trec prin jet de apa rece si se adauga in supa.
Supa ragut din pasare cu galusti se serveste fierbinte, cu patrunjel verde deasupra.
Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni• spalati si curatati bine fasolea verde • taiati baconul cubulete • cu ajutorul aparatului de
Fasole păstăi cu sos de soia si baconDeserturi racoritoare de vara
Inghetata cu zmeura, capsuni si creme anglaiseSa redescoperi anumite mancaruri simple din copilarie este o adevarata bucurie gastronomica. Hribi sau pitoance cum mai sunt...
Tocanita de hribi cu smantana si mamaligaPregatite cu mare drag pentru o gustare delicioasa...va invit sa degustati :)
Mini-tarte cu ciuperci si branzica Miez de lapteDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti
Comentarii