Supa ragut din pasare cu galusti

Pentru supa ragut din pasare cu galusti pipotele de pui se curata, se spala si se oparesc. Tacamurile de pui se spala si se portioneaza.

Timp pregatire
120 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • Pentru 5 portii:
  • tacamuri de pui - 500 g
  • pipote de pui - 150 g
  • oua - 1 bucata
  • faina - 100 g
  • ceapa - 100 g
  • telina radacina - 50 g
  • morcovi - 100 g
  • patrunjel radacina - 50 g
  • pastarnac radacina - 50 g
  • patrunjel verde - 1 legatura
  • sare si piper dupa gust
  • 3 cuburi MAGGI de gaina

Mod de preparare

Pentru supa ragut din pasare cu galusti pipotele de pui se curata, se spala si se oparesc. Tacamurile de pui se spala si se portioneaza. Morcovii, patrunjelul radacina, pastarnacul si telina se curata, se spala si se taie marunt. Faina se cerne. Ouale se trec prin jet de apa rece. Patrunjelul verde se curata, se spala si se taie marunt. Tacamurile si pipotele se fierb in cca 2 l de apa cu sare. Se spumeaza. Se adauga morcovi, pastarnac, patrunjel radacina, telina, ceapa, cuburile MAGGI si piper. Din faina, ou si sare se prepara o coca din care se formeaza galustile, care apoi se fierb separat in putina supa. Dupa fierbere, se trec prin jet de apa rece si se adauga in supa.

Supa ragut din pasare cu galusti se serveste fierbinte, cu patrunjel verde deasupra.


 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cozonac floare, reteta video

Cozonac floare, reteta video

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.

Cozonac floare, reteta video
Curcan umplut de Craciun

Curcan umplut de Craciun

Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...

Curcan umplut de Craciun
Carnati proaspeti de porc

Carnati proaspeti de porc

Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...

Carnati proaspeti de porc