1. Se spala caisele si se taie in sferturi. 2. Se toarna apa, se indulcesc si se lasa la clatit pana sunt moi. 3. Se ame
1. Se spala caisele si se taie in sferturi.
2. Se toarna apa, se indulcesc si se lasa la clatit pana sunt moi.
3. Se amesteca faina cu laptele praf, se adauga apa si se amesteca bine.
4. Se adauga treptat apa si se amesteca mereu.
5. Se lasa sa fiarba si se adauga caisele trecute prin sita, untul si zaharul vanilat.
6. Se pune si zeama de lamaie si se lasa sa se raceasca.
Se serveste rece
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii