Una dintre supele mele preferate pentru sezonul rece
Se pune la fiert tacâmul de pui într-o oală de 3 litri pentru supă, cu apă şi puţină sare.
Când carnea e aproape fiartă, se adaugă ceapa întreagă crestată, morcovii tăiaţi în două, ardeiul tăiat în două.
Când supa e aproape gata, se scot ceapa şi ardeiul, se adaugă fideaua sfărâmată cu mâna şi se mai lasă să fiarbă cam 8 minute. Apoi se adaugă şi sucul de roşii, se mai lasă câteva minute şi se ia focul.
Se decorează cu pătrunjel proaspăt tocat mărunt.
Se serveşte cu crutoane.
Timp de pregătire: 10min
Timp de gătire: 1h 20min
Poftă Bună!
Dacă v-a plăcut reţeta mea, o puteţi găsi şi pe blogul meu:
http://ancutsa-cuisine.blogspot.com/2018/09/supa-de-rosii-cu-pui.html
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii