Aluaturi

Reteta Aluat de tarte

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 45m 
admin postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
Se cerne 1/4 kg. de faina pe masa de aluat. Se face loc la mijloc, se pune 125 gr. de unt proaspat, muiat putin cu mana, o lingurita de zahar, un praf

ingrediente

   1/4 kg. faina
   125 gr. unt
   o lingurita de zahar
   un praf de sare
   2 dl. de apa

mod de preparare

Se cerne 1/4 kg. de faina pe masa de aluat. Se face loc la mijloc, se pune 125 gr. de unt proaspat, muiat putin cu mana, o lingurita de zahar, un praf de sare, si cam 2 dl. de apa. Se framanta repede, si nu prea mult, ca sa nu devina aluatul elastic. Se aduna la un loc, se acopera cu un servet, si se tine 2 ore la rece. Poate fi lasat fara grija de pe o zi pe alta. Se intrebuinteaza la tarte, fund pentru tort Saint-Honore.
Incearca si Pizza cu ciuperci si cabanos
Daca ti-a placut reteta noastra "Aluat de tarte" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Aluaturi

Recomandari pentru tine si casa ta

Ondulator Easy Waves

- 31 %
289.99 lei
199.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Incearca si alte reţete din categoria:
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutati si promotii introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite