Aluaturi

Reteta Blat de bezea

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 1h 
ggaby postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
Se bat foarte bine albusurile, la cald, se adauga zaharul in ploaie si se bat in continuare. Se pune o treime lingurita zeama de lamaie si vanilie si

ingrediente

   3 albusuri
   6 linguri zahar tos
   lamaie
   vanilie

mod de preparare

Se bat foarte bine albusurile, la cald, se adauga zaharul in ploaie si se bat in continuare. Se pune o treime lingurita zeama de lamaie si vanilie si se mai bate pana ce compozitia devine sticloasa si nu cade de pe tel. Se coace foaia 10-15 minute pe fundul tavii de tort, foarte bine tapetata. Se pune tava in cuptorul fierbinte si se face focul foarte mic. Cantitatile se multiplica in functie de numarul foilor dorite.



Cand blatul se rumeneste si se usuca, se scoate cu lama unui cutit de pe tava. Alte retete de dulciuri:





Aluat frantuzesc


Pandispan


Cornulete cu nuca
Incearca si Pizza desert
Daca ti-a placut reteta noastra "Blat de bezea" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Aluaturi

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Incearca si alte reţete din categoria:
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.