Pentru cornurile din aluat dospit se cerne faina intr-un vas, se face loc la mijloc, se pune untura rece, oul, drojdia muiata cu zahar, sare, rom si putin lapte.
Pentru cornurile din aluat dospit se cerne faina intr-un vas, se face loc la mijloc, se pune untura rece, bine sleita, nu lichida, oul, drojdia muiata cu zahar, sare, rom si putin lapte. Se framanta bine, se lasa sa creasca. Se imparte aluatul in cinci bucati, care se intind cat mai rotund. Se imparte fiecare bucata in raze, in opt bucati si se fac cornuri care se umplu cu nuca, marmelada, branza. Se lasa sa creasca, se ung cu ou si se coc la foc bun.
Cornurile din auat dospit pot fi umplute cu branza, marmelada, etc.

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta video
Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...
Curcan umplut de Craciun
Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...
Carnati proaspeti de porc
Comentarii